Tot el que la Biblioteca pot fer per a tu

Biblioteca-CRAI

La Biblioteca-CRAI és un servei del TecnoCampus a la seva comunitat educativa que disposa d'un fons bibliogràfic adequat als estudis que s'hi imparteixen. També disposa d'espais de treball i estudi en silenci.


 

Horaris

A partir de l'1 de setembre, la Biblioteca obre de dilluns a divendres de 9:30 a 14:00h i de 15:00 a 18:00h. Posteriorment, aquest horari podrà ser ampliat, en funció de l'evolució de la pandèmia. 

Accés

La Biblioteca obre les portes amb limitació d'horaris, aforament i serveis.

L’accés a la Biblioteca es fa pel Carrer Tordera i és exclusiu per a la comunitat universitària del TecnoCampus. Cal mostrar la identificació de la universitat al taulell de la Biblioteca.

Es poden ocupar les sales generals en un 50% de l'aforament i els espais d'estudi són d'ús individual i amb preferència per al professorat. No està permès el treball en grup ni asseure's de costat, s'han d'utilitzar només les cadires i taules marcades com a disponibles. Les sales d'ordinadors i les impressores romanen tancades.

Serveis presencials i en línia

El servei de préstec i devolucions funciona amb normalitat, però amb algunes limitacions de quarantena. Temporalment, si es necessita un document que no hi ha a la Biblioteca, ja no es pot demanar per préstec consorciat (PUC), sinó que s’ha de demanar per préstec interbibliotecari (PI). Quant als serveis en línia, entrant a l’apartat Biblioteca-CRAI de l’eCampus, podreu visualitzar diferents bases de dades des de casa. També podreu accedir al servei d’obtenció de documents, per a demanar articles de revistes no disponibles a les bases de dades. A més, teniu accés al Repositori Digital del TecnoCampus a través de la pàgina web de la Biblioteca.

Normes de seguretat

L’ús de la mascareta és obligatori durant tota l’estada a la Biblioteca.

L'accés als lavabos està obert només per als usuaris que romanguin a la Biblioteca en aquell moment, la màquina d'aigua està fora de servei.

Cal seguir les instruccions de senyalètica i mantenir la distància de seguretat per al correcte flux d’entrada i sortida de la Biblioteca, com per l’espera al taulell.

Podeu consultar el Protocol de Reobertura de les portes de la Biblioteca-CRAI a aquí.

Per a més informació i/o suggeriments, podeu adreçar-vos a biblioteca@tecnocampus.cat.


IMPORTANT: Calendari de l'inici del curs 2021-2022. Pendent d'incloure l'horari
de tot el curs, a l'espera de l'evolució de la pandèmia.

Horaris


TecnoCampus des de casa

"Recursos electrònics d'accés lliure per Covid-19”: La Biblioteca-CRAI ha publicat un recull de recursos electrònics en obert disponibles durant la pandèmia de la Covid-19.

Accedeix als recursos en accés obert


 

RECURSOS D'INFORMACIÓ

Catàleg

El catàleg és l'eina que permet conèixer quins són els recursos d'informació disponibles per a la seva consulta i préstec.

 

 

Accedeix al catàleg

 

 

 

Altres recursos

La biblioteca CRAI t'ofereix altres opcions per cercar la informació que necessites

Accedeix a la resta de recursos

 

SERVEIS

Préstec

La Biblioteca CRAI posa a disposició el servei de préstec de documents del Tecnocampus, el préstec de documents d’altres universitats catalanes i el servei d’obtenció de documents que no estan disponibles per les vies habituals.

Accedeix als serveis

ESPAIS DE LA BIBLIOTECA