Tot el que la Biblioteca pot fer per a tu

Biblioteca-CRAI 

Horaris

La Biblioteca obre de dilluns a divendres de 9:30 a 14 hores i de 15 a 18 hores.

Durant l'època d'exàmens (del 14 al 30 de juny) s'amplia l'horari de la Biblioteca. Podeu consultar el calendari del servei per obtenir la informació actualitzada. Comunicar que el dia 24 de juny la Biblioteca romandrà oberta, però no s'atendran reserves en línia.

Els estudiants que necessiteu un espai per estudiar fora de l'horari d'obertura de la Biblioteca, podeu contactar amb la Secretaria del vostre centre o amb Recepció per tal que us indiquin a quina aula podríeu anar. 

 

Accés

La Biblioteca obre les portes amb limitació d'horaris, aforament i serveis.

L’accés a la Biblioteca es fa pel Carrer Tordera i és exclusiu per a la comunitat universitària del TecnoCampus. Cal mostrar la identificació de la universitat al taulell de la Biblioteca.

L'entrada i ocupació es realitza presencialment sempre i quan hi hagi lloc; també amb cita prèvia a través del formulari de la web o via telefònica. Es poden ocupar les sales generals en un 50% de l'aforament i els espais d'estudi són d'ús individual i amb preferència per al professorat. No està permès el treball en grup ni asseure's de costat, s'han d'utilitzar només les cadires i taules marcades com a disponibles. Les sales d'ordinadors i les impressores romanen tancades.

L'accés a les prestatgeries està restringit al personal de la Biblioteca i cal sol·licitar els llibres al taulell. Un cop consultats, es deixen al carro en quarentena durant 48 hores.

Serveis presencials i en línia

El servei de préstec, devolucions i PUCs funcionen amb normalitat, però amb algunes limitacions de quarantena. Podeu accedir als serveis en línia, a través de l’eCampus dins de «Serveis del campus» a l’apartat Biblioteca/CRAI podeu accedir des de casa a les bases de dades i al servei d’obtenció de documents, per a demanar articles a revistes no disponibles a les bases de dades i també al Repositori digital del Tecnocampus a través de la pàgina web de la Biblioteca.

Normes de seguretat

L’ús de la mascareta és obligatori durant tota l’estada a la Biblioteca.

L'accés als lavabos està obert només per als usuaris que romanguin a la Biblioteca en aquell moment, la màquina d'aigua està fora de servei.

Cal seguir les intruccions de senyalètica i mantenir la distància de seguretat per al correcte flux d’entrada i sortida de la Biblioteca, com per l’espera al taulell.

Podeu consultar el Protocol de Reobertura de les portes de la Biblioteca-CRAI a aquí.

Per a més informació i/o suggeriments, podeu adreçar-vos a biblioteca@tecnocampus.cat.


IMPORTANT: Calendari curs 2020-21, subjecte a possibles canvis per la situació
actual de pandèmia.

Horaris


TecnoCampus des de casa

"Recursos electrònics d'accés lliure per Covid-19”: La Biblioteca-CRAI ha publicat un recull de recursos electrònics en obert disponibles durant la pandèmia de la Covid-19.

Accedeix als recursos en accés obert


 

RECURSOS D'INFORMACIÓ

Catàleg

El catàleg és l'eina que permet conèixer quins són els recursos d'informació disponibles per a la seva consulta i préstec.

 

 

Accedeix al catàleg

 

 

 

Altres recursos

La biblioteca CRAI t'ofereix altres opcions per cercar la informació que necessites

Accedeix a la resta de recursos

 

SERVEIS

Préstec

La Biblioteca CRAI posa a disposició el servei de préstec de documents del Tecnocampus, el préstec de documents d’altres universitats catalanes i el servei d’obtenció de documents que no estan disponibles per les vies habituals.

Accedeix als serveis

ESPAIS DE LA BIBLIOTECA