Tot el que la Biblioteca pot fer per a tu

Biblioteca-CRAI 

Horaris

A partir de l'11 de gener de 2021, la Biblioteca obre de dilluns a divendres de 9:30 a 14 hores i de 15 a 18 hores.

Accés

La Biblioteca obre les portes amb limitació d'horaris, aforament i serveis.

L’accés a la Biblioteca es fa pel Carrer Tordera i és exclusiu per a la comunitat universitària. Cal mostrar la identificació del TecnoCampus al taulell de la Biblioteca.

L'entrada i ocupació es realitza presencialment sempre i quan hi hagi lloc; també amb cita prèvia a través del formulari de la web o via telefònica. Es poden ocupar les sales generals en un 50% de l'aforament i els espais d'estudi són d'ús individual i amb preferència per al professorat. No està permès el treball en grup ni asseure's de costat, s'han d'utilitzar només les cadires i taules marcades com a disponibles. Les sales d'ordinadors i les impressores romanen tancades.

L'accés a les prestatgeries està restringit al personal de la Biblioteca i cal sol·licitar els llibres al taulell. Un cop consultats, es deixen al carro en quarentena durant 48 hores.

Serveis presencials i en línia

El servei de préstec, devolucions i PUCs funcionen amb normalitat, però amb algunes limitacions de quarantena. Podeu accedir als serveis en línia, a través de l’eCampus dins de «Serveis del campus» a l’apartat Biblioteca/CRAI podeu accedir des de casa a les bases de dades i al servei d’obtenció de documents, per a demanar articles a revistes no disponibles a les bases de dades i també al Repositori digital del Tecnocampus a través de la pàgina web de la Biblioteca.

Normes de seguretat

L’ús de la mascareta és obligatori durant tota l’estada a la Biblioteca.

L'accés als lavabos està obert només per als usuaris que romanguin a la Biblioteca en aquell moment, la màquina d'aigua està fora de servei.

Cal seguir les intruccions de senyalètica i mantenir la distància de seguretat per al correcte flux d’entrada i sortida de la Biblioteca, com per l’espera al taulell.

Podeu consultar el Protocol de Reobertura de les portes de la Biblioteca-CRAI a aquí.

Per a més informació i/o suggeriments, podeu adreçar-vos a biblioteca@tecnocampus.cat.


IMPORTANT: Calendari curs 2020-21, subjecte a possibles canvis per la situació
actual de pandèmia.

Horaris


TecnoCampus des de casa

"Recursos electrònics d'accés lliure per Covid-19”: La Biblioteca-CRAI ha publicat un recull de recursos electrònics en obert disponibles durant la pandèmia de la Covid-19.

Accedeix als recursos en accés obert


 

RECURSOS D'INFORMACIÓ

Catàleg

El catàleg és l'eina que permet conèixer quins són els recursos d'informació disponibles per a la seva consulta i préstec.

 

 

Accedeix al catàleg

 

 

 

Altres recursos

La biblioteca CRAI t'ofereix altres opcions per cercar la informació que necessites

Accedeix a la resta de recursos

 

SERVEIS

Préstec

La Biblioteca CRAI posa a disposició el servei de préstec de documents del Tecnocampus, el préstec de documents d’altres universitats catalanes i el servei d’obtenció de documents que no estan disponibles per les vies habituals.

Accedeix als serveis

ESPAIS DE LA BIBLIOTECA