Tot el que la Biblioteca pot fer per a tu

Biblioteca-CRAI

La Biblioteca-CRAI és un servei del TecnoCampus a la seva comunitat educativa que disposa d’un fons bibliogràfic adient als estudis que s’imparteixen, així com espais de treball i estudi en silenci.


Reobertura Biblioteca curs 2020-21

Des de la Biblioteca s'està treballant en un pla de reobertura i serveis per al curs 2020-2021 que s'anirà ampliant a mesura que el curs vagi avançant.

A partir del 28 de setembre la Biblioteca obrirà en horari reduït de dilluns a divendres de 10 a 12 hores per oferir el servei de préstec i retorn de documents, només a la comunitat universitària.

Podeu venir a tornar llibres en l’horari indicat, que haureu de deixar en l’espai habilitat. Per sol·licitar i recollir documents caldrà cita prèvia.

El procediment és el següent:

  • Busqueu al Catàleg de TecnoCampus
  • Trieu el/s document/s. Cliqueu el títol, seleccioneu la pestanya “Demanar-lo”, entreu les credencials de “El meu compte” i trieu l’opció Biblioteca TecnoCampus. Aquest pas és important per tenir-los preparats quan vingueu, ja que no podreu accedir a les prestatgeries.
  • Envieu un correu a biblioteca@tecnocampus.cat per tal de reservar dia i hora de recollida.

L’accés es realitzarà pel carrer Tordera. Recordeu que serà restringit exclusivament a la comunitat TecnoCampus.

L’aforament màxim serà de 3 persones, si hi ha més demanda caldrà restar al carrer fent cua i mantenint la distància. L'ús de la mascareta és obligatori.


Pel que fa als serveis en línia, a través de l’eCampus dins de «Serveis del campus» en l’apartat Biblioteca/CRAI pots accedir des de casa a les bases de dades i al servei d’obtenció de documents, per demanar articles a revistes no disponibles a les bases de dades.

Al repositori digital del Tecnocampus pots consultar els TFG des del curs 2017-2018.

Per a més informació i/o suggeriments, podeu adreçar-vos a biblioteca@tecnocampus.cat.


IMPORTANT: Els horaris de la Biblioteca per al curs 20-21 estaran disponibles
properament.

Horaris


TecnoCampus des de casa

"Recursos electrònics d'accés lliure per Covid-19”: La Biblioteca-CRAI ha publicat un recull de recursos electrònics en obert disponibles durant la pandèmia de la Covid-19.

Accedeix als recursos en accés obert


 

RECURSOS D'INFORMACIÓ

Catàleg

El catàleg és l'eina que permet conèixer quins són els recursos d'informació disponibles per a la seva consulta i préstec.

 

 

Accedeix al catàleg

 

 

 

Altres recursos

La biblioteca CRAI t'ofereix altres opcions per cercar la informació que necessites

Accedeix a la resta de recursos

 

SERVEIS

Préstec

La Biblioteca CRAI posa a disposició el servei de préstec de documents del Tecnocampus, el préstec de documents d’altres universitats catalanes i el servei d’obtenció de documents que no estan disponibles per les vies habituals.

Accedeix als serveis

ESPAIS DE LA BIBLIOTECA

  • ESPAIS D'ESTUDI

    Necessites treballar en grup?

    RESERVA