Catàleg de la biblioteca -CRAI del TecnoCampus

 

El catàleg és l'eina que permet conèixer quins són els recursos d'informació disponibles per a la seva consulta i préstec.

Podeu cercar per criteris com autor, títol, matèria o paraula clau i comprovar la disponibilitat del document.

CERCA

 

Si el tenim es pot agafar en préstec, si el té un altre usuari es pot reservar, si no està al centre, podeu buscar al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) i demanar-lo per préstec consorciat (PUC).

 

Cerca al CCUC

 

 

 

 


Bases de dades del Tecnocampus

La Biblioteca-CRAI ofereix diverses bases de dades d’accés exclusiu a la comunitat universitària, a través de l’eCampus.

 

 

 Repositoris de treballs de final de grau

Els TFG autoritzats pels seus autors/es es descriuen en el Repositori del TecnoCampus a partir del curs 2017-2018. Per anys anteriors es poden consultar dos repositoris diferents, en funció del règim acadèmic al qual pertanyen. S’engloben dins la UPF els estudis de l’ESCSET i l’ESCS, també els de l’ESUPT amb titulació UPF, en canvi els de titulació UPC es descriuen al seu repositori.

 


 


Biblioteca Digital de Catalunya

La Biblioteca Digital de Catalunya (BDC) conté informació electrònica contractada conjuntament per les biblioteques membres del CSUC, d'accés restringit. 

DIPÒSITS COOPERATIUS DEL CSUC

 • 1
  RECERCAT (Dipòsit de la Recerca a Catalunya)

  Conté literatura de recerca produïda a universitats i centres de recerca.

   

  VES-HI

 • 2
  TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)

  Permet realitzar cerques al text complet de les tesis, per autor/a, director/a, títol, matèria de la tesi, universitat i departament on s'ha llegit, any de defensa, etc.

  VES-HI

 • 3
  MDX (Materials Docents en Xarxa)

  Facilita l'accés a materials i recursos digitals docents de les universitats que hi participen.

   

  VES-HI

 • 4
  RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert)

  Permet consultar articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes.

   

  VES-HI

 

ArXiv.org

Repositori que recull uns 987.801 documents en accés obert i prepublicacions referents a física, matemàtiques, informàtica, biologia quantitativa, finances i estadística.

accedeix

 

BiblioPRO

Base de dades en accés obert que ofereix qüestionaris en castellà de Resultats Percebuts per Pacients (PRO - Patient Reported Outcomes). Ofereix més de 500 qüestionaris.

accedeix

 

BioMed Central

Servei de publicació en línia i obert d'articles de recerca sobre tots els camps de la biologia i la medicina (Medicina)

accedeix

 

Cochrane Library Plus

Conjunt de bases de dades bibliogràfiques, de resums i d'articles a text complet sobre medicina basada en l'evidència. (Medicina)

accedeix

 

Core

Recol·lector mundial de documents científics

accedeix

 

Dialnet

Base de dades de sumaris de revistes en espanyol. Et permet seleccionar revistes i rebre avisos per correu electrònic amb els sumaris dels nous números que apareixen de les revistes que has seleccionat. També et permet sol•licitar el text complet dels articles per mitjà del servei d'obtenció de documents de la Biblioteca.

accedeix

 

Doab

Directori de llibres en accés obert. El recurs ofereix accés a continguts acadèmics a text complet que es poden descarregar. 

accedeix

 

Driver

Xarxa de repositoris digitals amb contingut de totes les disciplines acadèmiques, amb més de 3,5 milions de publicacions científiques, on es troben articles de revistes, tesis, llibres, conferències, informes, etc. Es realitza una recollida regular dels principals repositoris procedents de 38 països.

accedeix

 

Europeana

És un portal d'Internet que dóna accés a milions de llibres, pintures, pel·lícules, objectes de museu i documents d'arxiu que han estat digitalitzats per tot Europa. 

accedeix

 

IDEAS

Economics and finance research Base de dades bibliogràfica i molt exhaustiva sobre economia i finances elaborada pel Banc de la Reserva Federal de St. Louis als Estats Units. Permet navegar per tipologia documental així com identificar autors, institucions i altres actors rellevants en el camp de l’economia.

accedeix

 

INEbase

L'Institut Nacional d'Estadística (INE) elabora i distribueix les estadístiques oficials a Espanya. INEbase és el sistema que utilitza l'INE per a l'emmagatzematge de la informació estadística a internet. Conté tota la informació que l'INE produeix en formats electrònics: cens de població i habitatges, informació estadística per sectors, Espanya en xifres, dades conjunturals, dades municipals, etc.

accedeix

 

Norm@doc

Cerca normativa i doctrina d'economia i hisenda en aquesta base de dades del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. Permet buscar per títol, nom de la norma i data de la disposició, i filtrar per departament, organisme, secció, rang i matèria per a una cerca més precisa. 

accedeix

 

OECD Tax Database 

Base de dades amb informació comparativa d'un ampli ventall d'estadístiques fiscals dels trenta-quatre països membres de l'OCDE: ingressos tributaris, impostos sobre la renda personal, altres pagaments obligatoris no fiscals, impostos sobre la renda corporativa i el capital, i impostos sobre el consum.

accedeix

 

Recolecta

És una plataforma que agrupa a tots els repositoris científics nacionals y que facilita serveis a gestors de repositoris, investigadors i als agents implicats en l'elaboració de polítiques.

accedeix

 

Scielo

Base de dades que pretén ser un model per a la publicació electrònica cooperativa de revistes científiques centreamericanes i sud-americanes a Internet, proporcionant una solució eficient per tal d'assegurar-ne la viabilitat i l'acessibilitat. 

accedeix

 

Teseo

Base de datos de tesis doctorales leídas en las universidades del Estado español. 

accedeix