Instal·lacions: Laboratoris de simulació

El CSIS disposa de cinc boxes de Laboratoris de Simulació amb equipament de darrera generació, maniquins, software especialitzats, sistemes de filmació-projecció i espais diferenciats on podràs desenvolupar les teves habilitats i posar en pràctica els teus coneixements.

Unitat de Cures Intensives

Dotada amb dos llits i dos maniquins d'última tecnologia (un Simulador de Suport Vital Avançat y un Simulador VitalSim). Aquesta unitat està equipada amb tot el material propi d'una UCI: monitors multiparamètrics, sistema de ventilació mecànica, bombes de perfusió, etc.

Unitat d'hospitalització

Aquesta unitat està formada per quatre llits multifucionals on es pot aprendre des dels procediments més bàsics fins als més complexos que es realitzen a l'hospital a l' àrea asistencial. Equipada amb maniquins bàsics i avançats (VitalSim), mòduls per exploracions mamaries, kits de ferides, braços i tòraxs per puncions, aspiradors, carros de cures, etc.

Unitat de cures pediàtriques - neonatals

Consta d’una llitera amb un maniquí pediàtric (Vitalsim) preparat per cures a infants, dos bressols amb dos maniquins bebès i un simulador de parts (PROMPT simulador de parts).

Servei d'urgències

És un espai preparat tan a nivell hospitalari com a nivell extrahospitalari. Està equipat amb dos maniquís adults específics d'urgències (Resusci Anne per RCP avançada), dos maniquís bebes per reanimació neonatal (Newborn Anne), lliteres, monitor, desfibril•lador, electrocardiògraf, carro de parades, etcConsulta d'Atenció Primària

Aquesta consulta està dotada de l'equipament específic que es troba a una consulta d'un Centre d'Atenció Primària (llitera, bàscula, fonendoscopis, esfingomanòmetres, etc).
 

    També pots visitar les nostres instal·lacions clikant a la pestanya de laboratoris a la visita virtual 360º .
 
Si estàs interessat en llogar les nostres instal·lacions i equipaments pots fer-ho aquí .