INTERNATIONAL BUSINESS NETWORK 

 
És un punt de trobada que té com a objectius l’intercanvi d’idees, coneixements i experiències al voltant de la internacionalització empresarial i generar col·laboracions i sinèrgies entre les empreses participants.
 
 • SESSIONS OPORTUNITATS DE NEGOCI
  Sessions coorganitzades amb les entitats d’internacionalització del territori, on es presentaran les oportunitats de negoci per les empreses catalanes a mercats internacionals.
 • FORMACIONS
  Formacions organitzades per experts en disciplines que impulsin el creixement internacional de les empreses. 

PROPERES SESSIONS

 • 1
  Coneix els riscos internacionals i com cobrir-los

  TecnoCampus, de la mà de Banc Sabadell, organitza una jornada que t’ajudarà a analitzar els potencials riscos del comerç exterior i quines eines pots fer servir per cobrir-los. Parlarem dels avantatges d'importar i exportar, dels diferents tipus de riscos i de què s’ha de tenir en compte alhora de fer-hi front

  Dimecres 25 de Setembre 2019, Sala Burriac – Inscripció

 • 2
  Com afectarà el Brexit a la meva empresa?
  Segur que fa temps que sents a parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, però què passa amb la teva empresa? TecnoCampus de la mà de la Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d’ACCIÓ, presenta aquesta sessió pràctica i dinàmica que t’ajudarà a dissenyar el teu pla de contingència.
   
  Dijous 3 d’Octubre 2019, Sala Burriac - Inscripció

Històric sessions

 • 1
  Mercat d'Argentina i Xile
  El passat 27 de novembre es van presentar els mercats d'Argentina i Xile. Són dos països de gran rellevància a l'Amèrica Llatina, en aquesta jornada es va parlar de les particularitats culturals i característiques de cada un d'aquests mercats així com de les oportunitats de negoci que ofereixen. Veure més
 • 2
  Mercat de Cuba

  El passat 27 de setembre es va presentar el mercat de Cuba, que es situa en el punt de mira dels inversors i presenta grans oportunitats de negoci per excel·lència en el sector turístic i d'hoteleria. També hi ha molt bones perspectives per als sectors  del packaging, així com l’agroalimentari i de tecnologia per a l'alimentació, entre d'altres.

 • 3
  Mercat de Colòmbia
  El 3 de maig de 2018 va tenir lloc la sessió d'International Business Network on es va presentar el mercat de Colòmbia. Un mercat destacat del Sud-amèrica que presenta grans oportunitats en sectors com l'electrònica, la maquinària i béns d'equip, la moda, la química i els plàstics i equipaments mèdics, entre d'altres.
 • 4
  Mercat Alemany

  El passat 14 de març de 2018, es va dur a terme una sessió sobre com exportar amb èxit al mercat alemany, en la qual hi van participar trenta empreses del parc empresarial i del territori. Veure més

 • 5
  Mercat Francès

  El passat 30 de novembre de 2017, es va dur a terme una sessió sobre el mercat francès. Aquest està ple de possibilitats per a les empreses catalanes; en especial, per les que aporten solucions d’alt contingut tecnològic o amb gran valor afegit.