INTERNATIONAL BUSINESS NETWORK 

 
És un punt de trobada que té com a objectius l’intercanvi d’idees, coneixements i experiències al voltant de la internacionalització empresarial i generar col·laboracions i sinèrgies entre les empreses participants.
 
 • SESSIONS OPORTUNITATS DE NEGOCI
  Sessions coorganitzades amb les entitats d’internacionalització del territori, on es presentaran les oportunitats de negoci per les empreses catalanes a mercats internacionals.
 • FORMACIONS
  Formacions organitzades per experts en disciplines que impulsin el creixement internacional de les empreses. 

Històric sessions

 • 1
  Reuneix-te amb les oficines exteriors d’ACCIÓ
  El 21 de novembre es van realitzar entrevistes amb els directors de les oficines de ACCIÓ de Brussel·les, Londres i Milà. TecnoCampus de la mà d’ACCIÓ va organitza aquestes entrevistes personalitzades amb els experts de mercats internacionals per a les persones que volen saber si poden créixer o introduir-se en aquests mercats. 
 • 2
  INCOTERMS 2020, un bon moment per a la revisió i conèixer els principals canvis

  Saps quin és l’Incoterm més adient per al teu producte? I segons el transport i assegurança pactats? TecnoCampus, de la mà de Banc Sabadell, va organitzar aquesta sessió informativa el passat 12 de novembre on va es tractar les novetats relatives als nous Incoterms 2020 que entren en vigor l'1 de gener de 2020.

 • brexitempresa 3
  Com afectarà el Brexit a la meva empresa?
  Després de sentir parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, es van crear molts dubtes de què passaria amb moltes empreses. TecnoCampus de la mà de l'Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d'ACCIÓ, va realitzar el passat 9 d'octubre de 2019 una sessió pràctica i dinàmica que els va ajudar a dissenyar el seu pla de contingència.
   
 • 4
  Mercat d'Argentina i Xile
  El passat 27 de novembre es van presentar els mercats d'Argentina i Xile. Són dos països de gran rellevància a l'Amèrica Llatina, en aquesta jornada es va parlar de les particularitats culturals i característiques de cada un d'aquests mercats així com de les oportunitats de negoci que ofereixen. Veure més
 • 5
  Mercat de Cuba

  El passat 27 de setembre es va presentar el mercat de Cuba, que es situa en el punt de mira dels inversors i presenta grans oportunitats de negoci per excel·lència en el sector turístic i d'hoteleria. També hi ha molt bones perspectives per als sectors  del packaging, així com l’agroalimentari i de tecnologia per a l'alimentació, entre d'altres.

 • 6
  Mercat de Colòmbia
  El 3 de maig de 2018 va tenir lloc la sessió d'International Business Network on es va presentar el mercat de Colòmbia. Un mercat destacat del Sud-amèrica que presenta grans oportunitats en sectors com l'electrònica, la maquinària i béns d'equip, la moda, la química i els plàstics i equipaments mèdics, entre d'altres.
 • 7
  Mercat Alemany

  El passat 14 de març de 2018, es va dur a terme una sessió sobre com exportar amb èxit al mercat alemany, en la qual hi van participar trenta empreses del parc empresarial i del territori. Veure més

 • 8
  Mercat Francès

  El passat 30 de novembre de 2017, es va dur a terme una sessió sobre el mercat francès. Aquest està ple de possibilitats per a les empreses catalanes; en especial, per les que aporten solucions d’alt contingut tecnològic o amb gran valor afegit.