Material Audiovisual

Prèstec de material audiovisual

Finalitat

Poder disposar de material audiovisual. El temps màxim de préstec és el següent:
*Laborables: 24 hores, que és el temps que va de les 8 hores d’un dia fins a les 8 hores de l’endemà (horari de matí) o bé de les 14 hores d’un dia fins a les 14h de l’endemà (horari de tarda).
*Caps de setmana: 72 hores, que és el temps que va de les 8 hores del divendres fins a les 8 hores del dilluns següent o bé de les 14h del divendres fins a les 14h del dilluns següent (horari de tarda).
El material s’ha de tornar sempre de 7:30 a 8:30 (comanda realitzada pel torn de matí) o bé de 14:30 a 15:30 ( comanda realitzada pel torn de tarda) del dia corresponent.
 

Qui ho pot sol·licitar?

Alumnes TecnoCampus del Grau en Mitjans Audiovisuals per a la realització de pràctiques reglades i per a treballs dirigits dins de les assignatures matriculades del Grau. Excepcionalment i amb autorització prèvia del/a coordinador/a del Grau en Mitjans Audiovisuals es pot sol•licitar el préstec de material audiovisual per a la realització de projectes personals.
Alumnes TecnoCampus del Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals amb autorització prèvia del/a coordinador/a del Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals
 

Documentació que cal aportar

Obligatòria: *Carnet de l'estudiant o DNI (a l'hora de recollir el material)
* Formulari de comanda
EN EL CAS DE SER ESTUDIANT DEL GRAU DE MARKETING I COMUNITATS DIGITALS:
* Autorització del/a coordinador/a d’estudis en màrqueting i comunitats digitals
 

Termini per solicitar-ho

Qualsevol moment del curs lectiu. No es deixa material audiovisual els mesos de juliol i agost per inventari i reparació.
IMPORTANT: La petició s’ha de fer amb un mínim de 36 hores d’antelació.
 

Resposta que obtindrà

Confirmació de disponibilitat i reserva del material sol•licitat.

Temps de resposta

Menys de 24h de dia hàbil.

Responsable

SERMAT

Normativa i documentació de referència

IMPORTANT: Tot material no retornat (perdut, robat, extraviat, malmès, etc), haurà de ser objecte de compra i/o reparació i retorn a SERMAT per part de l’agent que ha gaudit del préstec. Tot material que hagi de sortir del país, s’ha d’assegurar, no es deixarà si no es porten els papers de la polisa.
*Normativa de préstec d’equipament audiovisual.
*Projectes personals
 

On adreçar-se

Online: eCampus al sistema de helpdesk
Pels alumnes de marketing via e-mail: sermat@tecnocampus.cat