Dates automatrícula curs 2019-20:

A partir de 2n curs l’estudiant formalitza l’automatrícula online. El calendari previst per l’automatrícula és del 5 al 13 de setembre 2019

Recorda: si ets nou estudiant al TecnoCampus fes clic en aquest enllaç per accedir a la matrícula de nou accés.
 


Tot i que l'automatrìcula s'activarà al setembre, has de tenir en compte:

Tens bonificacions?

Si tens el carnet de Família nombrosa, etc. recorda que en cas d’haver renovat el teu carnet de Família Nombrosa durant el darrer any hauràs de presentar el nou carnet abans del 30 de juny, si no ho has fet encara.

En cas contrari, no t’apareixerà la possibilitat de seleccionar la gratuïtat que et correspongui a la pantalla de matrícula.

 

Pots facilitar-nos la documentació obrint un tiquet al Helpdesk Seleccionant

→ Gestió Acadèmica →Tràmits econòmics → Bonificacions/descomptes.

 

 

 

Pots consultar les bonificacions en el següent enllaç


 

Pagaments pendents:

Recorda que si tens algun pagament pendent, no podràs matricular-te. En aquest cas, per solucionar aquesta situació, obre un tiquet en l’enllaç de sota seleccionant:

Gestió Acadèmica > Tràmits econòmics > Pagaments pendents.


 

Finançament:

Si vols demanar el finançament també ho hauràs de tramitar dins les dates d’automatrícula. Properament us informarem al respecte.

Més informació fent clic aquí


 

Informació adicional:

Per qualsevol altre dubte econòmic pots obrir també un tiquet al Helpdesk i selecciona l’opció que més s’ajusti a la teva consulta dins  Gestió Acadèmica > Tràmits econòmics

Normativa de progressió i règim de permanència

Et recomanem que abans que comenci el període d’automatrícula, consultis la normativa de progressió i règim de permanència.

En aquest sentit, hauràs de comprovar el següent abans de fer l’automatrícula:

  • Si no aproves el 50% dels crèdits de primer curs, no podràs matricular-te.
  • Si has exhaurit les quatre convocatòries, no podràs matricular-te si no t’han autoritzat una convocatòria extraordinària.
  • Per accedir al següent curs, has d’haver superat com a mínim el 66% dels crèdits corresponents al curs precedent i haver superat tots els crèdits dels dos cursos anteriors a aquest.

De manera extraordinària, podràs sol·licitar l’excepció d’aquesta norma més enllà del que recull la normativa del règim de permanència i progressió. En aquest cas, és necessari posar-te en contacte amb el Punt d’Informació a l’Estudiant i presentar una instància durant els quinze dies posteriors a la publicació de les qualificacions definitives, argumentant i justificant el motiu. Data límit: 7 de setembre (IMPRORROGABLE)

Aquestes sol·licituds les resoldrà la Universitat Pompeu Fabra, centre al qual estan adscrites les tres escoles del TecnoCampus, i com a estudiant estaràs a l’espera de conèixer la resolució de la incidència per poder continuar o progressar de curs. Des de Gestió Acadèmica del TecnoCampus et comunicaran la resposta a través de correu electrònic.

 

Informació específica del Grau de Mitjans Audiovisuals

Els estudiants del Grau de Mitjans Audiovisuals han de tenir en compte el següent:

Propera matrícula curs 2019-20

  • L’automatricula dels estudiants de GMA de 2n, 3er i 4t curs no garanteix matricular en el mateix grup de MATÍ o TARDA que el curs anterior.
  • L’auto-matricula s’organitza per citacions, per a que en funció de la nota mitja de l’expedient, cada estudiant pugui escollir el grup (matí o tarda) que més li convingui segons disponibilitat de grup.
  • Les citacions que s’adjudiquen a cada estudiant indica a  partir de quin dia/hora l’estudiant pot matricular dins els període establert.
  • Recordar que la nota mitjana es pot consultar a SIGMA, a l’expedient acadèmic de cada estudiant.

 

Es reserven un número de places molt limitat pels estudiants que aporten documentació que justifiqui l’assignació a un grup (MATÍ/TARDA) determinat. Per demanar-ho cal formalitzar una instància via el servei del PIE i aportar la documentació que justifiqui la petició, per exemple, si la causa és per treball, cal adjuntar:

  • Contracte de treball actiu
  • Última nòmina
  • Document signat per l’empresa on s’especifiqui la jornada de treball

 

LA DATA LÍMIT per sol·licitar i aportar la documentació: 12 juliol 2019
Per qualsevol altre dubte ó incidència acadèmic pots obrir també un tiquet al Helpdesk, seleccionant

Gestió Acadèmica > Tràmits acadèmics