Aterratge empresarial al mercat destí

Amb els programes de Softlanding pots gaudir d’oficines i de suport al mercat destí per poder portar a terme totes les reunions amb els potencials clients o inversors. TecnoCampus gaudeix de convenis amb diferents parcs empresarials a nivell internacional i disposa d’una borsa de consultors professionals que t’acompanyaran en el procés. 

Serveis de softlanding

  • Validació d'agenda i suport

    Vols exportar els teus productes o serveis a un mercat exterior? Et connectem amb un partner  internacional que t’acompanyi en el procés d’aterratge. De la mà d’un dels nostres consultors homologats i del parc al mercat destí podràs prospectar i validar una agenda de visites amb els partner claus. A més, disposaràs d’un espai de treball al parc i la possibilitat de participar en activitats de networking amb els empreses i emprenedors locals.

    CONTACTA'NS!

  • Espai de treball a destí

    Necessites un espai de treball durant la teva estada al mercat destí? Disposem d’una xarxa de parcs internacionals on pots allotjar al teu equip durant l’estada. Aprofita la connexió amb l’ecosistema emprenedor local! 

    CONTACTA'NS!

Amb el suport de:

Agents de suport internacional

Les 4K's

Els parcs empresarials som coneixedors de l’ecosistema del nostre territori. Et podem connectar amb:

Key institutions

Key people

Key investment

Key companies

Partners internacionals

UNA ÀMPLIA XARXA DE PARCS EMPRESARIALS

Parc Toulon VAR Technologies Innovation

El Parc Toulon VAR Technologies Innovation de Toulon té una trajectòria de més de 25 anys d’experiència acompanyant i allotjant empreses a la regió de VAR. A través dels seus experts del  reconegut « Pool de Talent », tindràs un instrument ideal per abordar el mercat del sud de França.

Pots descobrir més detalls sobre el Parc Toulon VAR Technologies Innovation

Clic aquí

TECNOVATES

El TECNOVATES és el Parc Científic i Tecnològic del Vale do Taquari, a l'Estat brasiler de Rio Grande do Sul. És una iniciativa d'UNIVATES, una de les universitats pioneres del país i es caracteritza per ser un Parc Tecnològic de gran extensió (compta amb 5.200m2) que acull més de  60 empreses i diversos projectes de recerca i desenvolupament. Cedeix espais a personal i empreses nacionals i internacionals, compta amb laboratoris, incubadora tecnològica i diversos programes d’acceleració, també compta amb una avançada estructura de Recerca, Desenvolupament i Innovació (RD&I).

Pots descobrir més detalls sobre el TECNOVATES

Clic aquí

Pol Tecnològic de Lisboa

El Pol Tecnològic de Lisboa dóna cabuda a més de 150 empreses, amb un total de 1.500 col·laboradors i una facturació superior als 100 milions d´euros. La seva forta vinculació amb l´ecosistema emprenedor de Lisboa, les seves relacions institucionals , el seu equip i la seva àmplia experiència fan de Lispolis un soci molt valuós.

Pots descobrir més detalls sobre el Parc Pol Tecnològic de Lisboa

Clic aquí

Kilometro Rosso

Kilometro Rosso, situat prop de Bergamo, a la regió de  la Lombardia, una de les més dinàmiques d’Itàlia, ha esdevingut un del principals parcs científics italians. S’hi han establert importants iniciatives d´investigació, desenvolupament i producció d´alta tecnologia i serveis avançats que donen feina a més de 1.500 persones.

Pots descobrir més detalls sobre el Parc Kilometro Rosso en aquest enllaç

Clic aquí

South Florida

El Research Park at Florida Atlantic University va ser creat el 1985 amb l’impuls de l’administració pública dels comptats de Palm Beach i Broward. Allotja empreses tecnològiques de diferents sectors com salut, esport, telecomunicacions,... Disposen de la primera Incubadora d’Emrpreses Tecnològiques de la regió que engloba la xarxa de Business Angels, l’Institut de Transferència Tecnològica i Centres de Recerca Tecnològica.

Pots descobrir més detalls sobre el Parc South Florida en aquest enllaç

Clic aquí

UNNOBA

La Universitat Nacional del Nord-oest de la Província de Buenos Aires (UNNOBA), una de les més connectades amb el territori. Està involucrada en els sectors d'alimentació, biotecnologia tèxtil i Tic. A més, té àmplies connexions amb institucions econòmiques i associacions empresarials.

Pots descobrir més detalls sobre la universitat UNNOBA

Clic aquí

UDEP

La Universitat de Piura (UDEP), situada a Perú, vinculada amb la incubació d'empreses, acceleració i innovació. Està especialitzada en economia digital i base tecnològica, amb forts vincles amb el teixit productiu de la regió, amb les universitats i les xarxes d'inversors.

Pots descobrir més detalls sobre la universitat UDEP

Clic aquí