El TecnoCampus posa en marxa una nova edició del programa de suport a la internacionalització Go Global, amb un ventall de serveis a mida de les empreses per impulsar les seves vendes internacionals

Com a novetat, enguany, el Go Global inclou dos itineraris, que s'inicien aquest mes de maig, adreçats a a startups i pimes que vulguin iniciar les seves vendes internacionals o que tinguin poca experiència exportadora, així com aquelles que vulguin activar nous canals online per ampliar la presència digital.  

Aquests itineraris són gratuïts i pretenen ajudar les empreses del Maresme a vendre a l’exterior amb una metodologia pautada per professionals experts en internacionalització: per una banda, l’itinerari “iniciació a l’exportació”, pensat per definir l’estratègia internacional i treballar aspectes claus a tenir en compte per sortir i seleccionar els mercats prioritaris. I, de manera complementària, el servei “venda digital internacional”, que prepara per iniciar o ampliar les vendes a través d’internet.

La metodologia emprada combina l’acompanyament per part de l’equip tècnic del TecnoCampus amb un programa de capacitació per preparar les empreses a sortir a l'exterior amb més probabilitats d’èxit. A més a més, les empreses també podran comptar amb fins a 10 hores d’assessorament personalitzat expert . Les empreses interessades poden consultar el detall de tots els serveis i inscriure-s'hi a la web del programa. 

 El TecnoCampus també posa a disposició de les empreses la seva xarxa de partners internacionals, per prospectar i explorar nous mercats, amb el suport dels socis locals del país de destí.  

 A més a més, durant tot l’any, com a complement a aquests serveis, les empreses també podran participar en sessions de sensibilització i formació sobre eines i recursos per a la internacionalització, així com jornades d’oportunitats de negoci de diferents mercats. 


Anterior

Fòrum Talent de Turisme: una aposta del sector pel valor afegit dels graduats en Turisme i AdE

Següent

934 alumnes inicien els estudis de grau al TecnoCampus el curs 2022-2023