Préstec de documents del TecnoCampus

Agafa en préstec els documents i gestiona’ls a través del meu compte. Reserva els documents prestats a un altre usuari i renova els teus préstecs.

Accedeix al teu compte

 

Si tens qualsevol dubte, també pots

Consulta la normativa de préstecs

 
 

 

PUC. Préstec de documents d'atres universitats catalanes.

Si no trobes un document a la Biblioteca-CRAI, el pots demanar gratuïtament a una altra universitat catalana.

 

Préstec consorciat PUC

 

 


Servei d'obtenció de documents

Per demanar articles que no estan disponibles a les bases de dades de la Biblioteca-CRAI, o per obtenir documents que no circulen pel PUC, teniu el servei d’obtenció de documents.

 

 

 

 

 

COMUNITAT UNIVERSITÀRIA:

Dona't d'alta i utilitza el Servei d'Obtenció de Documents

Fes clic

ALTRES BIBLIOTEQUES I CENTRES:

Dona't d'alta i utilitza el Servei d'Obtenció de Documents

FES CLIC


 

Eduroam, wifi gratis arreu

Eduroam és una iniciativa de TERENA que facilita la mobilitat dels investigadors i els estudiants europeus, oferint connectivitat 'wifi' en els seus desplaçaments a la resta d'institucions que hi estan adherides. D'aquesta manera, els usuaris de les institucions que participen a Eduroam tenen accés a Internet a través de les xarxes sense fils de la resta d'institucions participants.


El TECNOCAMPUS participa en el projecte d'Eduroam, donant accés als seus propis usuaris i als usuaris d'altres institucions participants també a Eduroam, mitjançant la coordinació del CSUC (Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya), que realitza l'enllaç tècnic i administratiu entre les diferents institucions participants en el projecte.

Tota la informació sobre Eduroam i com accedir-hi

Fes clic aquí