BUSINESS CORNER


Els actes de Business Corners estan pensats per a que les empreses que conformen la comunitat empresarial del TecnoCampus puguin compartir coneixement i els projectes que té en marxa que puguin ser d'interès per la resta d'empresaris i/o emprenedors, a més a més de llançar la seva oferta comercial.

Les empreses interessades en protagonitzar un acte de Business Corner, han de fer la sol·licitud a través de la Intranet d'Empresa.

DARRERS ACTES DE BUSINESS CORNERS

CONSELLS PRÀCTICS PER A START-UPS EN EL NOU MÓN DIGITAL, AMB BIGLE LEGAL

  


El passat 18 de novembre, Bigle Legal, empresa participant al Pla Embarca (Programa Start-up Catalonia) a l'acceleradora de TecnoCampus, va protagonitzar aquest acte davant de 15 empreses del TecnoCampus.

Alejandro Esteve de Miguel, soci fundador de l'empresa, va explicar com de la seva professió va sorgir la seva idea de negoci. Treballant durant molts anys com a advocat mercantil en un important bufet d'advocats de Barcelona, va experimentar que dedicava més del 65% del seu temps redactant documents legals.

Després de donar-li moltes voltes, va decidir desenvolupar un software que permetés crear plantilles on-line de diferents tipologies de contractes, adaptables d'una manera molt més ràpida que de forma manual.

Va destacar la importància de crear arrels sòlides quan crees l'empresa tenint en compte els aspectes legals. Va recomanar, per exemple, fer signar un contracte de confidencialitat a qualsevol col·laborador al que reveles qualsevol tipus d'informació confidencial de l'empresa. I també redactar un pla de socis per reforçar i protegir determinats drets però sobretot per tenir pautada la resolució de qualsevol futur conflicte entre els mateixos socis.

La part que va generar més participació i debat de la jornada va ser la legalitat a la qual està subjecta la web, és a dir, l'avís legal, la política de privacitat, la política de cookies i les condicions generals de compra en el cas de l'e-commerce. Va remarcar la importància del seu compliment sobretot per donar seguretat i confiança als usuaris i clients però també atenent a les importants sancions econòmiques per incompliment.