Iniciativa que té per objectiu promoure la salut de la comunitat universitària

 

El Campus Saludable és una iniciativa del TecnoCampus que té per objectiu promoure la salut i un estil de vida actiu i saludable a la comunitat universitària. 

La universitat és un centre de treball o d'estudi en el qual les persones que la integren passen en la majoria de casos, una tercera part del seu dia a dia. En conseqüència, les condicions físiques i socials que s'hi donen i les accions de sensibilització sobre la salut poden tenir una gran repercussió sobre la seva qualitat de vida. Per aquest motiu és tant important desenvolupar polítiques de prevenció i de promoció de la salut al TecnoCampus que proporcionin a tota la comunitat universitaria (estudiants, PDI i PAS) els mitjans necessaris per millorar el seu estat físic, psíquic i el seu benestar.

Cristina Riutort Lara Torrente Meritxell Puyané Oliva
Cristina Riutort
Estudiant del TecnoCampus
"Ha estat una gran idea introduir productes saludables al bar i a les màquines expenedores del campus com una forma de promoure un model de vida sana entre la comunitat universitària."
Lara Torrente
Personal d'Administració i Serveis del TecnoCampus
"“Les pauses actives són un bon moment de desconnexió per alliberar la ment i relaxar el cos”"
Meritxell Puyané Oliva
Personal Docent i Investigador del TecnoCampus
"És essencial crear un entorn que afavoreixi la presa de consciència d’uns hàbits saludables, així com apropar la universitat al model de salut que promou l’OMS."