Formes de pagament

Màsters Universitaris (oficials)

La universitat ofereix fer el pagament, mitjançant abonaré, transferència o targeta de crèdit de l'import de la matrícula de la següent manera:

a) Modalitat de pagament únic, durant els 15 dies següents a la data de formalització de la matrícula.
b) Modalitat de pagament fraccionat:

 • 1/3 de l'import de la matrícula en el moment de formalitzar-la (màxim 15 dies data matrícula)
 • 1/3 de l'import de la matrícula fins al 30 de setembre
 • 1/3 de l'import de la matrícula fins al 30 de desembre

 

Màsters i Postgraus títols propis

La universitat ofereix fer el pagament, mitjançant abonaré, transferència o targeta de crèdit de l'import de la matrícula de la següent manera: 

a) Modalitat de pagament únic, durant els 3 dies següents a la data de formalització de la matrícula 

b) Mitjançant finançament. 

Finança el teu màster o postgrau

Siguis del Banc que siguis

Finança el teu màster o postgrau

Credinstant Formació

Si vols estudiar, que res t’aturi!

Sabadell Consumer vol seguir acompanyant-te en els projectes importants de la teva vida, com són els teus estudis.

Per això, ara et presentem Credinstant Formació, un préstec per a qui té tot el futur per endavant, com tu, i amb grans avantatges exclusius:

• Escull el termini

• Mínima documentació

Simulador

Simulador de préstec pels estudis de màster o postgrau

Amb la següent aplicació pots calcular la quota resultant de les teves necessitats.

Obre calculadora

Avantatges de Credinstant Formació

 • Préstec amb interès 0

  TIN 0% TAE 5,63% - 6,28% - 6,30% segons termini

 • Amb la mínima documentació

 • Màxima agilitat

  Aprovació immediata online o resposta en 24 hores

 • Tu tries el compte de domiciliació

  No és necessari tenir compte con Banc de Sabadell

Pagament mitjançant Préstec Credinstant a 12, 18 o 24 mesos. Requisits

 • Ser estudiant i tenir ganes d’estudiar.
 • DNI del sol·licitant.
 • Justificant del compte bancari.

 

Exemples de finançament:

 • Matrícula única de 1.000 € (estudis adscrits a la UPF) per a 12, 18 o 24 mensualitats.
   
 • Finançament a 12 Mesos. 11 mensualitats de 85,83€ i la última de 85,87€. TIN 0% TAE 5,63% comissió d’obertura   3% finançada en els rebuts. Import total finançat i degut: 1.030€.
   
 • Finançament a 18 Mesos. 11 mensualitats de 85,83€ i la última de 85,87€. TIN 0% TAE 6,28% comissió d’obertura 4,9% finançada en els rebuts. Import total finançat i degut: 1.049 €.
   
 • Finançament a 24 Mesos. 23 mensualitats de 44,38€ i la última de 44,26€. TIN 0% TAE 6,30% comissió d’obertura 6,5% finançada en els rebuts. Import total finançat i degut: 1.065 €.

Independentment al finançament amb Sabadell Consumer amb el que TecnoCampus té formalitzat Conveni de Col·laboració específic amb finançament sense interès per l´estudiant, aquest podrà adreçar-se a qualsevol altre entitat financera per contractar productes de finançament d´estudis que consideri del seu millor interès.

 

Programa de Préstecs Universitaris de Postgrau (PREPOST)

És un préstec per a pagar la matrícula de doctorat, màster o postgrau universitari que sigui impartit per una universitat, o per centres adscrits a alguna universitat promogut per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) i gestionat per la Caixa d'Enginyers.

Per a més informació: Beques i Ajuts AGAUR

Descomptes

Descomptes per pagament avançat:

Màsters oficials: Si es realitza el pagament de la totalitat de la matrícula abans del 30 de juny, s'aplicarà un 5% de descompte (taxes excloses).

Màster en Emprenedoria i Innovació : Per matrícules d'equips que comparteixin Projecte endegat i en vies de desenvolupament s'aplicarà un descompte de 2.500€ per a cada membre addicional a partir del segon matriculat.

Màsters propis i postgraus: Si es realitza el pagament de la reserva de plaça durant el període de preinscripció (juliol i novembre) s'aplicarà un 5% de descompte sobre l'import de la matrícula (taxes excloses).

Altres descomptes:

10% per als Alumni del TecnoCampus.

10% de descompte per als treballadors amb una antiguitat mínima d'un any d'empreses instal·lades al Parc TecnoCampus.

10% de descompte per als treballadors amb una antiguitat mínima d’un any de les entitats col·laboradores amb conveni específic amb TecnoCampus o percentatge indicat en el conveni.

10% de descompte per als treballadors de l’Ajuntament de Mataró i entitats del seu sector públic local amb una antiguitat mínima d’un any.

10% de descompte per als treballadors dels centres o institucions amb convenis marc i/o convenis de cooperació educativa vigents els últims els darrers tres anys acadèmics de manera contínua.

10% de descompte  per a les persones col·legiades en col·legis oficials vinculats als estudis que s’imparteixen al centre.

10% de descompte per als treballadors/es i fills/es de treballadors/es del TecnoCampus que es reguli en el conveni laboral vigent.

Els descomptes s'apliquen sobre el preu sense taxes i altres conceptes com la tutela acadèmica. Són acumulables fins a un 15%.

 

 

Beques i ajuts

 • Els estudiants de màster oficial poden optar a una de les 6 Beques Impulsa TecnoCampus per un valor de 2.000 € cadascuna.
 • Per a cursar un màster oficial es pot sol·licitar la Beca General del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (MECD), que comporta l’exempció de pagament dels crèdits matriculats per primera vegada i, si s’escau, ajuts de diversos tipus i quantia en funció de la renda i de la residència.
 • Per a cursar un màster oficial, els alumnes estrangers poden consultar si en el país d’origen s’ofereixen beques per estudis oficials.
 • Els estudiants d'un màster o postgrau organitzat per l'Escola Superior de Ciències de la Salut de TecnoCampus poden optar a una beca de Fecunmed.
 • El TecnoCampus ofereix ajuts específics concedits per empreses o institucions per a la matrícula en alguns màsters i postgraus o per algun àmbit en concret. 

Per a més informació: https://www.tecnocampus.cat/ca/beques

Bonificacions per a treballadors d'empreses

Les hores presencials de tots els cursos de màster i postgrau es poden bonificar mitjançant la Fundación  Estatal para la Formación en el Empleo (Fundae) com a acció formativa o com a Permís Individual de Formació (PIF) ja que són cursos amb títulació universitària.

El TecnoCampus assessora en la gestió dels tràmits necessaris per a la seva bonificació.