IntEntSem és un programa internacional d’emprenedoria intensiu d’una setmana de durada, en el qual poden participar-hi estudiants i professors de diferents universitats europees. Dins aquest programa, els estudiants participants formen equips multidisciplinaris i internacionals i desenvolupen un projecte emprenedor en el transcurs de la setmana que dura l’experiència.

EDICIONS ANTERIORS DEL PROGRAMA
  • Curs 2016-17

    5a edició en la que participa TecnoCampus conjuntament amb les universitats de Gent a Bèlgica , ULCO a França, Jade University i Oldenburg University d’Alemanya i la Canterbury Christ Church University, UK. TecnoCampus va participar amb 4 estudiants acompanyats per la tècnica d'emprenedoria univeristària.

  • Curs 2014-15

    TecnoCampus va participar amb les Universitats de Ghent (Bèlgica). Litoral (França), Jade (Alemanya) i Mälardalent (Suècia). Durant el seminari es van impartir 14 workshops, es van desenvolupar 6 projectes i diferents visites a llocs de referència per a emprenedors a Suècia. Hi van participar quatre estudiants acompanyats per l'Ester Bernadó i la Luz Fernández.

  • Academic year 2015-16

    TecnoCampus participated jointly with the universities of People in Belgium, ULCO in France, Jade University and Oldenburg University of Germany and Canterbury Christ Church University, UK. During 2015-16 the IntEntSem 2016 program was held in Gent, Belgium, from May 8 to 14, 2016. TecnoCampus participated with Professor Ester Bernadó and 5 students

Vull més informació

+INFO