IntEntSem és un programa internacional d’emprenedoria intensiu en el qual poden participar estudiants i professors de diferents universitats europees, fins a 6 països. Dins aquest programa, els estudiants participants formen equips multidisciplinaris i multiculturals, tal com han de ser els equips emprenedors, per desenvolupar un projecte innovador a partir d'una proposta donada per les universitats participants. En el transcurs de la setmana que dura l’experiència, es busca donar respostes diverses i d'èxit a necessitats del mercat.

 


 

 

 

Universitats participants

 

-  Ghent University. Bélgica.

-  Université du Litoral Còte d’Opale. França.

-  Jade University of Applied Sciences .Alemanya.

-  Mälardalen University. Suècia.

-  Tecnocampus. Espanya

 


INTENTSEM

Pròximament 

 

Edicions anteriors


Quatre estudiants del TecnoCampus van participar del 12 al 16 de maig de 2014 a Suècia en l'International Entrepreneurial Seminar, una trobada anual amb 36 representants de fins a 6 països diferents que permet als futurs graduats desenvolupar projectes innovadors a partir d’una proposta donada per les universitats participants. Els equips d’estudiants van ser multidisciplinars i multiculturals tal com han de ser els equips emprenedors per donar respostes diverses i d’èxit a necessitats del mercat.

Durant el seminari:

  • S’han impartit 14 workshops sobre temes relacionats amb l’emprenedoria .
  • S’han desenvolupat 6 projectes empresarials relacionats amb el tema de la setmana e-mobility.
  • S’han realitzat visites al Munktell Science Park en Eskilstuna, Idealab de la Universitat de Mälardalen i a la Venture Cup. Final regional de projectes innovadors de Suecia.
     


Els estudiants que han viatjat a Suècia són Joan Viladomat, del Màster en Emprenedoria i Innovació; Queralt Gómez, de la doble titulació en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació; Jaume Ávalos, de la doble titulació en Administració d'Empreses i Turisme i Freddy Ricard, d'Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació.

Els estudiants han estat acompanyats per Ester Bernadó i Luz Fernández que han actuat com a tutors dels diferents projectes i han impartit dos seminaris : un sobre competitivitat i altre sobre investigació de mercats.

També pots saber com va anar el International Entrepreneurship Week a través de l'Storify

Apunta't aquí a la sessió informativa