Admissió

El màster universitari (títol oficial) és un títol atorgat per la Universitat Pompeu Fabra i reconegut per l’Estat que es homologable a l'estranger, donant accés a la realització del Doctorat.

Els màster propi és un títol atorgat per la Universitat Pompeu Fabra, entitat que valora i aprova el mateix. Els crèdits d'un màster de formació permanent (títol propi) no són convalidables a l'estranger ni donen accés a la realització del Doctorat.

En els dos casos el títol l'atorga la Universitat Pompeu Fabra,  la 1ª Universitat a nivell d’Espanya i la 4ta a nivell Europeu en el U-Multirank, podeu consultar totes les posicions a Rankings UPF. 

 • Màster Oficial de la Universitat Pompeu Fabra
 • Màster de Formació Permanent (títol propi) de la Universitat Pompeu Fabra

En el procés d'admissió dels màster universitaris (títols oficials), hi ha un calendari de rondes d'admissió, amb unes dates límit per a la presentació de sol·licituds, admissió i pagament de la reserva. Podeu visualitzar les rondes d'admissió al següent enllaç.

En els màsters universitaris (títols oficials), si no es fa efectiu aquest pagament dins de la seva ronda, es podrà fer efectiu la reserva de plaça en les rondes següents, donant prioritat als alumnes admesos en la ronda corresponent.

En els màsters universitaris, un cop rebuda la teva sol·licitud entraràs en el procés de valoració. El resultat de la resolució de les admissions es comunicarà via correu electrònic. Una vegada admès/sa, l'alumne podrà matricular-se del màster en qualsevol moment, previ lliurament de la documentació i verificació d'aquesta per correu postal o de forma presencial.

En els màsters i postgraus propis, un cop rebuda la teva sol·licitud al cap d'una setmana/deu dies, rebràs una carta per correu electrònic comunicant-te l'acceptació al curs.

Per a garantir la plaça és imprescindible que l'estudiant realitzi el pagament de la reserva de plaça.

Un cop admès/a al programa, les places es cobreixen segons la data de pagament de la reserva de plaça. L’import de la reserva es descomptarà del total la matrícula.

En els màsters i postgraus propis, l' alumne no tindrà dret a la devolució de l'import de la reserva en cas de no formalitzar la matrícula. Només es retornaran els diners en cas d'anul·lació o ajornament del curs.

En el cas dels màsters universitaris una vegada reservada la plaça, si l'estudiant renuncia a aquesta, l'import de la reserva de plaça no es retornarà i per tant l'alumne perdrà la quantitat lliurada a excepció de les següents circumstàncies:

 • Denegació de visat: la reserva de plaça serà reemborsada, excepte 200€ de gestió de despeses administratives. S'exigeix la presentació de documentació acreditativa.
 • Cancel·lació del màster.  

El pas següent és la formalització de la matrícula:

En els màsters oficials es fa de forma presencial (presentant originals i fotocòpies dels documents originals) o a distància, enviant la documentació per correu postal (fotocòpies compulsades de tots els documents oficials). 

En el cas dels màsters i postgraus propis l'alumne rebrà un correu electrònic en el període establert en cada curs per formalitzar la matrícula, procedir al pagament i/o sol·licitar finançament.

Per a consultes sobre aspectes concrets de la formalització de la matrícula podeu contactar amb sgaformaciopermanent@tecnocampus.cat.

Formes de pagament

Màsters Universitaris (oficials)

La universitat ofereix fer el pagament, mitjançant abonaré, transferència o targeta de crèdit de l'import de la matrícula de la següent manera:

a) Modalitat de pagament únic, durant els 15 dies següents a la data de formalització de la matrícula.

b) Modalitat de pagament fraccionat:

 • 1/3 de l'import de la matrícula en el moment de formalitzar-la (màxim 15 dies data matrícula)
 • 1/3 de l'import de la matrícula fins al 30 de setembre
 • 1/3 de l'import de la matrícula fins al 30 de desembre

Màsters i Postgraus propis

La universitat ofereix fer el pagament, mitjançant abonaré, transferència o targeta de crèdit de l'import de la matrícula de la següent manera: 

a) Modalitat de pagament únic, durant els 3 dies següents a la data de formalització de la matrícula.

b) Mitjançant finançament. 

Tens l'opció de finançament fins a 24 mesos mitjançant el crèdit Compte Estudis Sabadell Consumer.

Préstec amb TIN 0 % per a 12 mesos TAE 8,52%*, 18 mesos TAE 8,89%*o 24 mesos TAE 8,50%*

 • Despeses d’obertura finançades.
 • Amb la mínima documentació.
 • Màxima agilitat: aprovació immediata online o resposta en 24 hores.
 • Tu tries el compte de domiciliació. No cal tenir compte amb nosaltres.

Exemple Matrícula única de 1.000 € per a 12, 18 i 24 mesos:

 • Finançament per a 12 mesos: 11 mensualitats de 87,08 € ;1 última quota de 87,12 €; Import total degut: 1.045 €
 • Finançament per a 18 mesos: 17 mensualitats de 59,39 €; 1 última quota de 59,37 €; Import total degut: 1.069 €
 • Finançament per a 24 mesos: 23 mensualitats de 45,31 €; 1 última quota de 45,37 €; Import total degut: 1.087,50 €

Requisits

 • DNI del sol·licitant.
 • Justificant del compte bancari
 • Justificant d’ingressos   
 • Nota: Els estudiants estrangers hauran de demostrar ingressos a España o presentar un aval.

 

 

 • Els estudiants de màster oficial poden optar a una de les 6 Beques Impulsa TecnoCampus per un valor de 2.000 € cadascuna.
 • Per a cursar un màster oficial es pot sol·licitar la Beca General del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (MECD), que comporta l’exempció de pagament dels crèdits matriculats per primera vegada i, si s’escau, ajuts de diversos tipus i quantia en funció de la renda i de la residència.
 • Per a cursar un màster oficial, els alumnes estrangers poden consultar si en el país d’origen s’ofereixen beques per estudis oficials.
 • Els estudiants d'un màster o postgrau organitzat per l'Escola Superior de Ciències de la Salut de TecnoCampus poden optar a una beca de Fecunmed.
 • El TecnoCampus ofereix ajuts específics concedits per empreses o institucions per a la matrícula en alguns màsters i postgraus o per algun àmbit en concret. 

Pots trobar en el següent enllaç.

Estudiants internacionals

El preu de la matrícula és el mateix per a estudiants europeus i per als estudiants procedents de països no europeus.

El procés d'admissió per als estrangers és el mateix que per als alumnes nacionals. Sí que haureu de tenir en compte alguns aspectes relacionats amb els documents acadèmics, visat, etc.

Si el teu títol i el teu certificat acadèmic no estan expedits per un estat membre de la Unió Europea (o Noruega, Islàndia, Liechtenstein o Suïssa), caldrà que facis tots els tràmits de legalització dels dos documents (Apostilla de la Haia). Aquest procés ho has de fer al país on s'hagi expedit el títol i abans de sortir del país, ja que no és possible fer aquest tràmit a Barcelona. Pots ampliar informació al següent enllaç.

Els documents legalitzats els necessites por poder formalitzar la teva matrícula; no els necessites per sol·licitar una plaça en un màster o postgrau.

És molt important que tinguis en compte que els títols i els certificats acadèmics universitaris que no estiguin redactats en català, espanyol, francès, italià, portuguès o anglès hauran de ser traduïts al català o espanyol per un traductor oficial.

Amb la carta d'admissió podràs fer els tràmits per al teu visat. No cal que tinguis legalitzat el teu títol (postil·la de la Haia) per presentar la teva sol·licitud. Teniu temps de presentar-lo fins al moment de la matrícula.

Et recomanem que, per facilitar tot el procés d'admissió, obtenció de visat i altres aspectes pràctics relacionats amb la teva arribada i estada, facis la sol·licitud d'admissió el més aviat possible.

Sí, els estudiants que tinguin un visat per estudiar a Espanya poden treballar durant el temps que durin els estudis i un màxim de 30 hores a la setmana. Per a més informació ves a: enllaç de l’apartat corresponent.

Tota la documentació que hagis presentat escanejada l'hauràs de presentar per formalitzar la matrícula, que es pot fer de forma presencial o per correu postal (enviant fotocòpies compulsades dels documents oficials).

Tenim un programa d'acompanyament per a estudiants estrangers on pots participar, es diu Buddy Program. Un cop hagis reservat la teva plaça, si hi estàs interessat/da et posarem en contacte amb la persona responsable.

El sistema bancari compleix tots els estàndards internacionals i té una gran xarxa d'oficines i caixers automàtics. L'ús de les targetes de crèdit està àmpliament estès i es poden fer servir a la majoria de les botigues, restaurants, etc.

Per obrir un compte bancari cal que tingueu el NIE (Nombre d'identitat d'estranger). També us recomanem que abans de sortir del vostre país consulteu amb el vostre banc les comissions per utilitzar la vostra targeta a l'estranger, així com les condicions per a la transferència de diners.

En relació amb el tema de l'allotjament, el centre universitari es troba ubicat a Mataró, a uns 30Km de Barcelona ben comunicat per tren o autobús. No tenim residència estudiantil, però sí que és factible trobar un pis per compartir o un petit pis aquí.

Hi ha estudiants que decideixen allotjar-se a Barcelona, ja que el Centre Universitari és a uns 40 minuts de Barcelona amb transport públic. Al següent enllaç podràs veure les opcions d'allotjament.

A la següent pàgina podràs trobar tota la informació en relació a la ciutat de Mataró i les seves avantatges, fes clic aquí.

Per ajudar-te a calcular un pressupost per a la teva estada a Barcelona/Mataró, et facilitem una taula amb les despeses mensuals aproximades ja que poden variar en funció del barri on triïs viure, l'allotjament i el teu estil de vida:

Concepte Habitació pis compartit Habitació residencia
Allotjament 350-500€ 500-800€
Menjar 200€ 200€
Transport 50€ 50€
Altres 200€ 200€
TOTAL 800-950€ 950-1.250€

 

 

 

 

 

Consulta més informació sobre el cost de viure a Mataró aquí.

Pots consultar la següent pàgina on trobaràs tota la informació en relació a com arribar a TecnoCampus.

Serveis de valor afegit

El TecnoCampus ofereix diversos serveis als estudiants com la Borsa de Talent, Coaching laboral, Webinars skills UP a més a més d’un Hub emprenedor i una gran comunitat universitària. Pots consultar tots aquests serveis aquí.

Els estudiants teniu accés a la Borsa de Talent per cercar pràctiques que de vegades poden ser remunerades. També es publiquen ofertes laborals. Hi ha molts alumnes que troben empreses amb què poder realitzar unes pràctiques i mitjançant un conveni de col·laboració educativa que s'estableix entre la universitat i l'empresa, poden fer pràctiques. A mode orientatiu et vull t'informo que la recomanació per part de TecnoCampus és que la remuneració sigui d'un mínim de 5€/hora.

Un cop matriculat/da al curs (Màster oficial, propi i diplomes de postgrau), pots donar-te d'alta a la Borsa de Talent, i pots fer pràctiques durant el període en què es realitza el cur.

De vegades hi ha la possibilitat de fer pràctiques al costat del Campus, ja que TecnoCampus està ubicat en un parc empresarial amb prop de 120 empreses instal·lades.

Des del Hub emprenedor del TecnoCampus t’assessorem per fer realitat el teu projecte empresarial, accedeix al següent enllaç i troba tota la informació pertinent.

Un cop hagis finalitzat els estudis (Màsters oficials i propis i diplomes de postgrau) podràs formar part del programa Alumni gratuïtament, des del qual podràs continuar fent servir la Borsa de Talent, assistir a webinars, assessorar-te amb el nostre coach laboral i gaudir d’un ampli ventall d’avantatges. També et permetrà mantenir els lligams personals i professionals amb tots els nostres graduats.