Si no vas poder assistir a les jornades de benvinguda...

En aquesta pàgina podràs recuperar alguns dels continguts que vam projectar en l'acte inicial a l'Auditori. En primer lloc, recorda que posem al teu abast les presentacions corporatives, una per a cada àmbit: Tecnologia i Enginyeries; Empresa; i Salut. També podràs tornar a veure els vídeos dels diversos serveis: del Punt d'Informació a l'Estudiant a Gestió Acadèmica, passant per Carreres Professionals, Internacionalització o Vida Universitària. 

Vídeos dels serveis

Gestió acadèmica

Des d’aquí es centralitza, es coordina i es gestionen tots els procediments i tràmits de la vida acadèmica de l’estudiant.  

Enllaç al vídeo

Servei Campus

El PIE és el servei que us ofereix informació, assessorament i orientació sobre les activitats que es desenvolupen al TecnoCampus.  

També es presenta la biblioteca-CRAI, i els Serveis Campus.

Enllaç al vídeo

Emprenedoria universitària

El següent vídeo ens parla de l’emprenedoria universitària. Des d’aquest servei, s'ofereixen una sèrie de programes vinculats al foment de l'emprenedoria des de les habilitats i competències al desenvolupament de les seves idees en projectes reals.

Enllaç al vídeo

 

Igualtat

Et presentem la Unitat d’igualtat del TecnoCampus, que s’encarrega de vetllar per l’aplicació del pla d’Igualtat i de dur a terme accions de formació i de prevenció en aquest àmbit.

Enllaç al vídeo 

Campus Saludable

El Campus Saludable i Sostenible (CSS) és un projecte transversal del TecnoCampus, que té per objectiu promoure la salut de la comunitat universitària a través del disseny, desenvolupament i avaluació d’ estratègies que fomenten hàbits saludables dintre la comunitat universitària (estudiants i personal treballador).

Enllaç al vídeo