Altres programes Internacionals

Vulcanus a Japó

A final d'aquest any comença el periode de sol·licitud.
http://www.eu-japan.eu/vulcanus-japan-0

Què és?

El programa consta de places d'industrials per a estudiants de la Unió Europea. Comença al setembre i acaba a l'agost de l'any següent per ajustar-ho a als estats membres UE. 

Els estudiants segueixen:

  • un seminari d'una setmana al Japó

  • quatre mesos de curs intensius de llengua japonesa

  • i després vuit mesos aprenent en una companyia japonesa

Vulcanus in Japan es va iniciar a l’any 1997.

Objectius

Estudiar la gamma d'avanç de les tecnologies utilitzades per una companyia amfitriona japonesa, per aprendre japonès i per entendre i apreciar la cultura japonesa amb la perspectiva d’una experiència enriquidora d’un any a l’estranger. L’objectiu és estar ben posicionats en la carrera, per interaccionar amb persones i negocis japonesos.

Ets elegible?

Els sol·licitants haurien de ser:

  • Ciutadans de la Unió Europea

  • Estudiants d'enginyeria o ciències

D'acord amb els controls de les seves universitats respectives, els estudiants hauran de ser estudiants universitaris o estudiants de postgrau que són capaços de passar un any fora - com a part reconeguda del seu curs o com a any sabàtic-.

Qui ho paga?

Aquest programa està finançat per la UE-Centre de Japó per a Cooperació Industrial (una joint venture cofinançada per la Comissió europea i el Ministeri japonès d'Economia, Comerç i Indústria), i la companyia amfitriona japonesa. Els estudiants europeus se’ls atorga una subvenció per cobrir el cost de viatjar a Japó i les despeses de l'estada. No hi ha cap càrrec per al curs de llengua i seminari, i l'allotjament és gratuït.

Criteris de selecció

Els aspirants son seleccionats en base al seu currículum acadèmic i l'opinió dels seus tutors, el seu coneixement escrit i parlat en anglès, la seva motivació, la seva actitud a relacions UE-Japó i la seva habilitat d'adaptar-se a una cultura diferent.

Més informació:

http://www.eu-japan.eu/vulcanus-japan-0
Si vols assessorament, adreça’t a la UACU