Vols fer pràctiques a l’estranger?

Vine a informar-te dels recursos i programes que et podem oferir.

Sessió informativa dia 10 d'abril. APUNTA'T AQUí

 

Per què fer pràctiques a l’estranger?

El model educatiu dels estudis de grau i de postgrau del Tecnocampus es basa en els pilar de la professionalització i la internalització. Per aquest motiu, totes les titulacions que s’hi imparteixen estan lligades a una professió i tenen per objectiu final la inserció laboral de qualitat.

TecnoCampus impulsa la mobilitat internacional dels seus estudiants, ja que aquestes estades representen una part essencial de la seva formació, i formen part dels futurs professionals que hauran de treballar en un entorn global. Tot això contribueix a incrementar les seves possibilitats d’incorporar-se al món laboral, a més a més del fet que anar a treballar a l’estranger, sempre és una experiència personal molt enriquidora.

Gaudir d’una experiència internacional permet que els nostres estudiants i graduats es beneficiïn educativament, aprenguin un nou idioma, coneguin noves formes de treballar, i entendre la cultura d’un altre país.

A TecnoCampus preparem als nostres estudiants per a connectar-los amb el món de l’empresa facilitant que s’insereixin al mercat laboral amb un alt nivell  d’experiència, coneixements i habilitats.

 

Descobreix la resta dels nostres serveis

SERVEIS