Per què estudiar Videojocs?

Si t’agrada el món dels videojocs, de les aplicacions mòvils, t’agrada el disseny o la programació, ara pots alinear la teva professió amb la teva passió. El Grau en Disseny i Producció de Videojocs et prepara per a poder desenvolupar videojocs des de múltiples facetes d’especialització i a més, si ho vols, tindràs eines per iniciar un negoci en aquest sector.

Sortides professionals

Les sortides professionals són diverses, des de la part més artística a la més tecnològica de programació, més pròpies d’informàtics o auditors de la qualitat dels jocs. Algunes possibilitats són: Analista; Programació; Dissenyador/a i desenvolupador/a de programari de disseny; Producció, disseny, modelatge i animació en 2D i 3D; Guionista de jocs; Auditor/a de la qualitat del joc; Consultoria tecnològica; Operador/a de xarxa i comunicacions, Dissenyador/a de sistemes hàptics; Dissenyador/a de sistemes de realitat augmentada; Dissenyador de simuladors, etc.

La indústria dels videojocs està experimentant un gran creixement a nivell global i a nivell de Catalunya. En aquest sector, es preveu un augment de la demanda de professionals ben preparats.
 

TecnoCampus, la cruïlla entre la tecnologia, l’emprenedoria i el món audiovisual

L’orientació professionalitzadora del TecnoCampus, on el centre universitari comparteix espai i sinergies amb un parc tecnològic i empresarial, es complementa amb la seva adscripció a una universitat referent com és la Universitat Pompeu Fabra.
El seu àmbit de coneixement incorpora les tecnologies audiovisuals, industrials, de la informació i la comunicació, del màrqueting i les comunitats digitals, fidel a una vocació de servei al progrés econòmic, tecnològic i científic del seu entorn.