Aquest esdeveniment ja s'ha realitzat. Moltes gràcies per la vostra assistència. 

 

Del 13 al 17 de març, visita'ns al Saló de l'Ensenyament, al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Trobaràs l'estand del TecnoCampus al pavelló 1, estand 313. T'hi esperen estudiants de totes les nostres titulacions per informar-te del teu futur universitari al nostre campus a Mataró.

 

Saló

Informació general

On:

Fira de Barcelona Plaça de l'Univers, av. Reina Maria Cristina, s/n 08004 Barcelona.

 

Dates:

Del 13 al 17 de març 2024.

Horaris:

Del 13 al 17 de Març de 09:00 h a 19:00 h

Dissabte 16 de 9:00h a 20:00h

Diumenge 17 de 9:00h a 14:30h

 

Ubicació de l'stand

Pavelló 1 , estand 313.

En què et podrem ajudar?

Et resoldrem tots els dubtes

Visita el nostre estand i parlaràs directament amb joves com tu que estudien a la Universitat i que fa poc van haver de prendre la decisió sobre cap on enfocaven el seu futur professional. T'escoltaran, compartiràs amb ells les teves inquietuds i t'assessoraran!

Coneixeràs la nostra oferta formativa

El TecnoCampus és un centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra en què es poden cursar fins 19 titulacions de grau i doble grau. Els àmbits d'aquests estudis són la tecnologia, les indústries culturals, l'empresa i la salut. Vam ser pioners en la implementació de les dobles titulacions, de manera que és molt important que t'informis bé a l'estand de les opcions que tens de cursar-ne alguna!

Aprofita al màxim el saló

Deixa't aconsellar

Triar els estudis universitaris no és fàcil. Has de fer el que t'agradi, comprometre't en els estudis que cursaràs i imaginar-te en què t'agradaria treballar en un futur no gaire llunyà. Però no facis la tria sol: deixa't aconsellar per familiars, amics...i per estudiants que, com tu, fa poc van haver de prendre la decisió que ara has de prendre tu.

Aprofita al màxim la visita al Saló

El Saló és molt gran, i visitar tots els estand no és cosa fàcil. Massa informació et pot desorientar. Per això és important que facis una selecció prèvia dels estands que vols visitar. Pensa primer en els camps de coneixement que més t'interessen, busca els centres universitaris que imparteixen estudis que hi estan relacionats i visita'ls al Saló.

No et perdis les Portes Obertes del centre

Recorda que el Saló de l'Ensenyament és una primera presa de contacte. Et pot servir per decidir quins centres vols visitar presencialment els propers mesos. Per fer-ho, un bon moment és la Jornada de Portes Obertes, que en el nostre cas celebrarem el dissabte 20 de d'abril, i a la qual ja et pots inscriure!

Informa't dels programes de beques i ajudes

Demana informació sobre les opcions d'aconseguir una beca i fraccionar els pagaments de les matrícules. Pensa en el cost dels desplaçaments, si necessitaràs allotjament, i tots els aspectes logístics que influeixen a l'hora de prendre la decisió sobre on estudiaràs els propers anys.

Edicions anteriors

Més informació sobre els nostres graus

Dades de contacte

Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme com a Responsable del tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat d'informar-li sobre graus que s'imparteixen al TecnoCampus. Pot accedir, rectificar i eliminar les seves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.