El TecnoCampus et convida a les xerrades informatives online per conèixer els nostres títols UPF en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut.

 

El TecnoCampus de Mataró posa en marxa el proper mes de febrer, entre els dies 6 i 16, les Xerrades Informatives de Graus Online. Un conjunt de sessions online on podràs conèixer les 17 titulacions de grau que s’imparteixen en aquest campus universitari i parc tecnològic adscrit a la Universitat Pompeu Fabra. Les sessions es fan a la tarda, a les 17:30 h i a les 19 h, per facilitar que hi puguis assistir després de classe, i perquè, si ho vols, hi convidis els teus familiars.

Informació de la mà del coordinador

De la mà dels coordinadors de cada titulació, i amb el testimoni d’un estudiant, t’informarem dels continguts de cada grau o doble grau, del seu enfoc professionalització i de tot allò que necessites saber per triar, amb el màxim d’informació, el teu futur universitari.

 

Informació general de totes les titulacions

A banda de les sessions específiques de cada grau i doble grau, t'oferim la possibilitat d'assistir a una xerrada general sobre tota l'oferta educativa del TecnoCampus. En aquesta sessió també repassarem el calendari de preinscripció i donarem altres informacions sobre el sistema de beques i ajuts del TecnoCampus, sortides professionals i borsa de treball i opcions de cursar part dels estudis a l'estranger. 

Estàs interessat en les Xerrades Informatives de Graus?

Omple el següent formulari i aviat rebràs un correu amb tota la infomació necessària i com du a terme les incripcions a les xerrades. Fins aviat!

Dades de contacte
Grau per el qual estàs interessat

Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme com a Responsable del tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat d'informar-li sobre tot allò relacionat amb els graus i estudis del TecnoCampus. Pot accedir, rectificar i eliminar les seves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Què tractarem durant les Xerrades Informatives de Grau?

 • Introducció

  El TecnoCampus, un parc universitari i tecnològic adscrit a la Universitat Pompeu Fabra.

 • Instal·lacions i equipaments

 • Trets diferencials del TecnoCampus

  ADN emprenedor, internacionalització i connexió amb el món laboral.

 • Contingut acadèmic del grau

  Per què escollir aquests estudis.

 • Sortides professionals

 • Beques, ajuts i finançament

 • Torn de preguntes