En el Grau de Fisioteràpia de l'Escola Superior de Ciències de la Salut Tecnocampus (ESCST) es realitzen 40 ECTS de Pràctiques Externes Tutelades.

Aquestes pràctiques tenen molt valor dins de la formació del Fisioterapeuta, ja que aproximen a l'estudiant al món professional i comencen a posar en pràctica tots els coneixements adquirits durant els anys de formació en les matèries específiques de fisioteràpia (múscul-esquelètic, cardio-respiratori, neurologia, geriatria, pediatria, uro-ginecologia i obstetrícia i esportiva). És per aquest motiu, que les Pràctiques Externes Tutelades es realitzen entre el 3º i 4º curs acadèmic.

Durant els primers anys de formació, els alumnes realitzaran pràctiques entre ells, a les aules de l'Escola, per anar adquirint les habilitats necessàries per al pràctica del fisioterapeuta en les diferents disciplines.

En les Pràctiques Externes Tutelades els alumnes realitzessin una rotació per diferents centres assistencials (Hospitals, Centres privats, Residències, Centres esportius, Escoles, Centre d'Atenció Primària...). Disposem de conveni amb els principals centres a nivell territorial.

 

Sra. Anabel Casanovas

Gestora del Practicum del Grau en Fisioteràpia

 

Si voleu informació sobre les Institucions i Centres de pràctiques amb conveni amb l'Escola Superior de Ciències de la Salut ho podeu fer al següent enllaç: