Ja t'han assignat plaça al TecnoCampus?

Si ja t'han assignat plaça al TecnoCampus en el procés de preinscripció, vés a l'apartat de la web on t'informem del calendari i els tràmits per formalitzar la matrícula pel curs 2022-2023

Descarregables

Informacions més rellevants sobre l'accés a la universitat el proper curs 2022-2023

Fulletó informatiu per l'accés a la universitat

Descarrega'l

Programa de beques i ajuts per a futurs estudiants

Si compleixes els requisits acadèmics i econòmics de la convocatòria, pots obtenir una beca per l’import total o parcial de la matrícula.

Descarrega'l

Document de FAQs TecnoCampus

El Punt d'Informació a l'Estudiant del TecnoCampus recull en aquest document un seguit de 30 preguntes freqüents.

Descarrega'l

Necessites contactar amb nosaltres?

Dades de contacte

Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme com a Responsable del tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat d'informar-li sobre graus que s'imparteixen al TecnoCampus. Pot accedir, rectificar i eliminar les seves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Activitats d'orientació per a futurs estudiants de grau celebrades aquest 2022

El TecnoCampus organitza diverses activitats informatives adreçades a futurs estudiants de grau perquè disposin de la màxima informació a l'hora de decidir el seu futur universitari.

No te les perdis!

Visites guiades | del 15 de maig al 15 de juny

Passades la Jornada de Portes Obertes del 7 de maig, obrirem les inscripcions a les visites guiades que farem el maig i el juny en horari de tarda. Una oportunitat per conèixer les instal·lacions del grau que t'interessa i per obtenir informació més detallada per aquells que no hagin pogut assistir a les Portes Obertes

Aquest esdeveniment ja s'ha realitzat

Jornada de Portes Obertes | 7 de maig

Visita el TecnoCampus i participa en les sessions informatives de graus, gestió acadèmica, internacionalització i borsa de treball. Els coordinadors i estudiants dels diversos graus t'atendran i et resoldran tots els dubtes. I si ho vols, vine amb els amics o familiars.

Aquest esdeveniment ja s'ha realitzat

Saló de l'Ensenyament | 16-20 de març

Després de dos anys suspesa per la covid-19, torna aquesta fira on el TecnoCampus tindrà estand propi amb estudiants dels diversos graus atenent els visitants.

Consells per aprofitar al màxim el Saló

Setmana informativa de graus | 14-18 de febrer

Coneix les 17 titulacions de grau i doble grau. Les sessions es fan a la tarda, a les 17:30 h i a les 19 h, per facilitar que hi puguis assistir després de classe, i perquè, si ho vols, hi convidis els teus familiars.

Fes clic per accedir a les gravacions de les sessions

Raons per estudiar al TecnoCampus

Estudis orientats al mercat, amb alts índexs d’inserció laboral.

Uns centres especialitzats en disciplines amb nombroses sortides professionals, i els estudis es redefineixen per adaptar-los contínuament a les necessitats del mercat laboral

ADN emprenedor: suport als estudiants amb idees de negoci.

El TecnoCampus posa a disposició de l’estudiant eines, recursos, consells i un itinerari acadèmic únic per desenvolupar idees emprenedores de negoci des del primer any d’estudi.

Un model únic: centres universitaris i empreses compartint ubicació.

Estudiants i empreses poden relacionar-se estretament, mitjançant iniciatives que milloren la inserció laboral dels nostres estudiants i l’accés de les empreses al talent universitari.

Instal·lacions modernes, amb equipaments de darrera generació.

Un campus modern, amb instal·lacions de docència, espais d’estudi i lleure, laboratoris i centres de simulació orientats a l’excel·lència.

Altres activitats d'orientació universitària

Activitats pensades específicament per a centres de secundària i programes  de foment de les vocacions tecnològiques entre els joves.

Sessions informatives per a centres de secundària

Accedir

Foment de vocacions tecnològiques (STEAM)

Accedir

Tallers LINNK

Accedir

Punt d’Informació a l’Estudiant (PIE)

Si tens qualsevol altre dubte, contacta-hi!

Et podem atendre telefònicament i via correu electrònic per resoldre els dubtes que et sorgeixin.

Tria l'opció que millor et vagi per contactar amb el PIE.


 

Telèfon de l'Oficina d'accés a la universitat

El TecnoCampus és seu territorial de l’Oficina d’Accés a la Universitat. Pots rebre atenció telefònica de 9:30h a 13:30h. de dilluns a divendres no festius. El telèfon és: 93 702 32 02.

Whatsapp

Fes clic per enviar un:

Whatsapp al 664450930, de les 9 a les 14h
Whatsapp al 664450948, de les 15  a les 20h.

Truca'ns, al 93 702 32 32

Punt d’Informació a l’Estudiant, de les 9 a les 14h i de les 15 a les 20h

Segueix tota l'actualitat a les xarxes socials

     

O si ho prefereixes, fes servir aquest formulari

Dades de contacte

Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme com a Responsable del tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat d'informar-li sobre graus que s'imparteixen al TecnoCampus. Pot accedir, rectificar i eliminar les seves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat