Viu el TecnoCampus

10 raons per estudiar a Tecnocampus

 • 1.Títols oficials d’una universitat amb el prestigi de la Pompeu Fabra

  Els 19 graus i dobles graus que es poden cursar es complementen amb estudis de postgrau i màsters, amb el segell de la Universitat Pompeu Fabra, a la qual estan adscrits els estudis universitaris del TecnoCampus.  

 • 2.Estudis orientats al mercat, amb alts índexs d’inserció laboral

 • 3.Un model únic: centres universitaris i empreses compartint ubicació

  Estudiants i empreses poden relacionar-se estretament, mitjançant iniciatives que milloren la inserció laboral dels nostres estudiants i l’accés de les empreses al talent universitari.

   

 • 4.ADN emprenedor: suport als estudiants amb idees de negoci

  El TecnoCampus posa a disposició de l’estudiant eines, recursos, consells i un itinerari acadèmic únic per desenvolupar idees emprenedores de negoci des del primer any d’estudi.

 • 5.Situació privilegiada al costat del mar, amb excel·lents connexions

  El TecnoCampus està ubicat en un entorn únic, al costat del mar, amb excel·lents connexions i mobilitat. Estudiar al TecnoCampus és viure la Universitat!

 • 6.Instal·lacions modernes, amb equipaments de darrera generació

  Un campus modern, amb instal·lacions de docència, espais d'estudi i lleure, laboratoris i centres de simulació orientats a l’excel·lència.

 • 7.Model d’aprenentatge participatiu, innovador i creatiu

  El TecnoCampus aposta per una docència innovadora en què l’aprenentatge es fonamenta en la pràctica dels conceptes apresos a l’aula i/o en l’entorn virtual.

 • 8.Relació constant i personalitzada amb el professorat.

  El TecnoCampus està ubicat en un entorn únic, al costat del mar, amb excel·lents connexions i mobilitat. Estudiar al TecnoCampus és viure la Universitat!

 • 9.Relacions internacionals gràcies a acords amb 119 universitats d’arreu del món

  El TecnoCampus ofereix la possibilitat d’estudiar fora amb el programa SICUE (mobilitat dins del territori espanyol), convenis Erasmus (per tot Europa) i Study Abroad (per la resta del món). Tot estudiant que ho desitgi pot complementar els seus estudis amb una experiència enriquidora.

 • 10.Vida universitària: esports, associació d’estudiants, colla castellera...

  Gaudiràs de moltes activitats esportives i culturals, podràs fer voluntariat o formar part de la colla castellera. Activitats, totes elles, que enriquiran el teu pas per la Universitat.

Tens algun dubte sobre la oferta acadèmica del TecnoCampus?

Fes els teus estudis de grau amb nosaltres. Son centres adscrits a la UPF, la dotzena millor universitat europea, segons el rànquing U-Multirank 2016