COORDINADOR ACADÈMIC

Dr. Manuel V. Garnacho Castaño. Coordinador Acadèmic del Postgrau. Doctor en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Màster en Alt Rendiment Esportiu (UAM i COE). Màster en Fisiologia Integrativa (UB). Expert en Nutrició Esportiva (UCA). Entrenador personal (AEF) i Entrenador Nacional de Musculació i Fisicoculturisme (AEF). Professor del Grau de CAFE i Fisioteràpia de TecnoCampus-Mataró (UPF).

COORDINADORA ASSISTENCIAL

Dra.  Noemí Serra Payá.Coordinadora Acadèmica del Postgrau. Doctora en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Màster Universitari en Activitat Física i Esport (INEF/UB). Màster Universitari en Direcció d'Empreses de l'Esport (UB). Entrenador personal (AEF) i Entrenador Nacional de Musculació i Fisicoculturisme (ENECMF). Entrenadora de Pilates (ENECMF). Professora del Grau de CAFE i Fisioteràpia de TecnoCampus-Mataró (UPF).

PROFESSORAT

Dr. Manuel Gomis Bataller.Doctor en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (UV). Entrenador Nacional de Musculació i Fisicoculturisme (AEF). Coordinador del grup de recerca AFYS a l'Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus. Professor del Grau de CAFE de TecnoCampus-Mataró (UPF).
 
Dr. José Luis Maté Muñoz.Doctor en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (UEM). Cap d'estudis del Departament de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universidad Alfonso X El Sabio. Professor de Fisiologia de l'Exercici i Avaluació del Rendiment de la Universidad Alfonso X El Sabio. Entrenador Nacional de Musculació i Fisicoculturisme (AEF).
 
Dr. Pablo Jodrá Jiménez.Doctor en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (UAX). Màster en Psicologia Esportiva (UAM). Director del Centre de Psicologia Aplicada a l'Esport de la Universitat Autònoma de Madrid. Psicòleg de la Unitat de Psicologia del Centro Nacional de Investigación en Deporte (CNID) del Consejo Superior de Deportes. Professor-coordinador del Pràcticum del Postgrau en Psicologia de l'Esport a la Universidad Autónoma de Madrid. Professor de Psicologia de l'Esport.
 
Dr. Lluis Guirao i Cano.Doctor en Medicina i Cirurgia. Llicenciat en Medicina i Cirurgia (UB). Cap del servei de Medicina Física i Rehabilitació de l'Hospital de Mataró, Consorci Sanitari del Maresme, Barcelona. Responsable de la Unitat de Medicina Esportiva de l'Hospital de Mataró. Director de l'escola Allergan d'ecografia per a metges rehabilitadors i neuròlegs SONOBOX. Coordinador científic de l'Escola Catalana d'Ecografia de la Societat Catalana de Rehabilitació. Professor de Fisiologia de l'Exercici II de TecnoCampus-Mataró (UPF).
 
Dra. Luciana Moizé Arcone.Dra. en Fisioteràpia. Osteòpata CO. Postgrau en Acupuntura aplicada al dolor miofascial. Postgrau en Osteopatia informacional (Mètode Poyet). Coordinadora de la Titulació de Fisioteràpia i CAFE i Professora de TecnoCampus-Mataró (UPF).
 
Dr. Daniel Florit Moll.Llicenciat en Medicina i Cirurgia (UAB). Especialista en Medicina de l'Educació Física i l'Esport. Metge dels serveis mèdics del FC  Barcelona. Metge de la Selecció Espanyola d'Hoquei herba subcampiona olímpica a Beijing.
 
Dra.  Marta Carrasco Marginet.Doctora en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (INEFC). Màster Universitari d'Activitat Física i Esport (INEFC). Diplomada en Nutrició i Dietètica Humana (URL).  Acreditació Internacional de Nivell 3 de Cineantropometria, atorgat per la International Society for the Advancement of Kinanthropometry (ISAK). Professora i Coordinadora de la Titulació de CAFE de TecnoCampus-Mataró (UPF).
 
Dr. Ginés Viscor Carrasco. Catedràtic de Fisiologia en el Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Coordinador de la Xarxa Iberoamericana de Medicina i Fisiologia d'Altura (ALTMEDFIS) al Programa Iberoamericà de Ciència i Tecnologia per al Desenvolupament (CYTED). Investigador principal del Grup de Fisiologia Adaptativa: exercici i hipòxia. (Reconegut per la Generalitat de Catalunya, 2014 SGR 1095).

Dr. Joan Ramón Torrella. Professor Titular en el Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Membre del Grup de Fisiologia Adaptativa: Exercici i Hipòxia (Universitat de Barcelona). Co-responsable de la Línia de Recerca Creixement, plasticitat i regeneració muscular (Facultat de Biologia, Universitat de Barcelona).

Dr. Josep Marinel·lo Roura. Doctor en Medicina i Cirugia. Angiologia-Cirugia Vascular. Consultor Emèrit Honorifico. Hospital Mataró, Consorci Sanitari del Maresme. Professor associat de la ESCST.

Dr. Juan Carlos Yébenes Reyes. Cap del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital de Mataró, Consorci Sanitari del Maresme. Professor associat de la ESCST.

D. Joan Vives Ribó. Llicenciat en Psicologia (UB). Màster en Psicologia de l'Activitat Física i l'Esport (UAB). Promotor d'Activitat Física i Estil de Vida Saludable (UAB). Psicòleg del Programa ARC - Alt Rendiment Català. Psicòleg del CAR de Sant Cugat. Professor associat de la ESCST.

Dr. Daniel Moreno Doutres. Doctor en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. Màster en Alt Rendiment Esportiu. CSCSStrength and Conditioning Coach. Preparador físic de l'equip de l'ACB Joventut de Badalona.

Dra. C. Beatriz Samitier. Doctora en Medicina i Cirurgia.  Servei de Medicina Física i Rehabilitació de l'Hospital de Mataró, Consorci Sanitari del Maresme.

Dr. Eulogio Pleguezuelos Cobo. Doctora en Medicina i Cirurgia.  Servei Medicina Física i Rehabilitació de l'Hospital de Mataró, Consorci Sanitari del Maresme. Professor associat de la ESCST.

D. Ramón Lacaba Velasco. Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. Director de l'Escola Nacional d'Entrenadors de Culturisme, Musculació i Fitness. Federació Espanyola d'Halterofília.

Dra. Esther Mur. Doctora en Fisioteràpia. Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. Diplomada en Fisioteràpia. Professora de la ESCST.

Dr. Luis González de Paz. Diplomat en infermeria. Expert en Salut Pública i Metodologia de la Recerca. Professor permanent de la ESCST.

 

 

Organitzat per: