PRESENTACIÓ

Els espais docents i de recerca que l’Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus utilitza pels graus que imparteix es concentren majoritàriament a l’edifici TCM6 i també a l’edifici TCM3, a pocs metres de l’edifici principal del TecnoCampus.

L’edifici TCM6 conté quatre gimnasos, un Laboratori d’Activitat física, Rendiment i Salut (LARS) i un Centre de Simulació i Innovació en Salut (CSIS), a més d'aules de diferents capacitats. La Sala Polivalent està ubicada al TCM3.

En aquests espais s’imparteix la docència dels Graus en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Infermeria, Fisioteràpia i la Doble titulació en Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, incloent la dels màsters universitaris en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva, y en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment. També es realitza la docència de postgraus i màsters, així com activitats de recerca de l’àmbit de la Salut.

INSTAL·LACIONS DEL DOBLE GRAU EN FISIOTERÀPIA I CAFE

 • 1
  Laboratori d'Activitat Física, Rendiment i Salut (LARS)

  Es tracta d'una instal·lació multidisciplinària dirigida per diferents professionals i investigadors, fonamentalment de l'àrea de les Ciències de l'Esport que han abordat l'estudi del moviment humà des de diferents perspectives, biològiques, comportamentals i socials. 

  Llegeix més

 • 2
  Gimnasos

  A les instal·lacions que l’ESCST utilitza al TCM6 es pot comptar amb quatre gimnasos que sumen més de 370m2, tres d’ells amb capacitat per a 20 estudiants i 10 lliteres cadascú i el gimnàs 3, el més gran, pot acollir a 30 estudiants. 

  Llegeix més

 • 3
  Sala Polivalent

  La sala Polivalent està situada a la torre TCM3 del TecnoCampus, amb un espai diàfan de 220m2.  La capacitat idònia de la sala és de 35 estudiants. Està dotada de projecció multimèdia i sonorització d’alta fidelitat, que permet desenvolupar l’activitat docent teoricopràctica amb el recolzament de les millors eines tecnològiques i material.

  Llegeix més

 • 4
  Centre de Simulació i Innovació en Salut (CSIS)

  El CSIS neix amb l’objectiu de facilitar i promoure el desenvolupament i la formació integral dels estudiants i professionals de la salut, utilitzant els mètodes més innovadors d’aprenentatge. Un nou model d’aprenentatge que segueix els estàndards de qualitat docents i on la innovació i la recerca son els pilars fonamentals.

  Llegeix més

 • 5
  Instal·lacions externes

  Les instal·lacions esportives que estan a disposició de l’alumnat del Grau en CAFE de l’ESCST són del màxim nivell prestacional. Totes estan properes al TecnoCampus Mataró-Maresme, i compten amb la participació tant de l'Ajuntament de Mataró com de tot un seguit d’empreses de titularitat privada. Podeu consultar la relació d'instal·lacions esportives fent clic aquí.

Normativa d’ús i gestió dels espais de l’Escola Superior de Ciències

de la Salut TecnoCampus

descarrega