REQUISITS, TITULACIÓ I FINANÇAMENT

 

REQUISITS I TITULACIÓ

Criteris d’accès

  • Graduats i titulats d’estudis relacionats amb les tecnologies de la informació i les comunicacions, les enginyeries, l’urbanisme i l’arquitectura i les ciències socials.
  • També està dirigit a professionals (amb titulació universitària) que vulguin treballar en l’entorn de la gestió, la computació i l’enginyeria urbana i que vulguin un perfil d’integrador de les tecnologies de la informació en la gestió, la planificació i l’enginyeria urbana, a més d’adquirir experiència en el sector de serveis a les ciutats.

Titulació

  • Màster propi de la Universitat Pompeu Fabra.

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

Per poder accedir al Màster, en primer lloc cal emplenar i enviar el formulari de preinscripció i sol·licitar l’admissió presentant la documentació segons els requeriments del curs:

  • Títol universitari o resguard
  • Currículum Vitae
  • DNI o Passaport

Si vols iniciar el procés d’admissió fes clic aquí.

Una vegada valorada la documentació rebuda, t'enviarem una carta d'admissió i un cop admès/sa ja podràs iniciar el procés de matrícula.

Per reservar la plaça, s'ha d'abonar 400€ (aquest import només es retornaria en cas d'anul·lació o aplaçament del curs). Aquest import es descomptarà del total de la matrícula.

En el moment de formalitzar la matrícula caldrà presentar el títol original o còpia compulsada o bé resguard del títol (*)

(*) Si el títol és de la UE de parla no anglesa recordem que caldrà traducció jurada del títol en espanyol.

Si el títol no està expedit en un estat membre de la UE caldrà revisar el conveni bilateral del país amb el Ministeri d'Educació i si s'escau caldrà legalitzar-lo (Postil·la de La Haia) en el país on s’hagi expedit el títol.

DESCOMPTES, AJUTS I FINANÇAMENT

Descomptes*

  • 5% de descompte acumulable per reserva de plaça realizatada fins al 6 de novembre de 2020.
  • 10% de descompte per Alumni TecnoCampus. (cal estar registrat com a Alumni: registra’t aquí).
  • 10% de descompte per a treballadors d’empreses ubicades en el parc empresarial del TecnoCampus.

Consulta descomptes per a treballadors d’empreses amb conveni

*Descompte màxim aplicable 15%. El descompte s’aplicarà sobre el preu sense incloure les taxes.

Formes de Pagament

La universitat ofereix fer el pagament, mitjançant abonaré, transferència o targeta de crèdit de l'import de la matrícula de la següent manera:

Modalitat de pagament únic, durant els 3 dies següents a la data de formalització de la matrícula o finançament.

Finançament

T’oferim la possibilitat de pagar en 12, 18 o 24 còmodes mensualitats la matrícula dels estudis de Màster i Postgrau, mitjançant el Credinstant Formación de Sabadell Consumer. Per a més informació descarrega el fulletó informatiu.

Termini de presentació: en el moment de formalitzar la matrícula

Departament: Gestió Acadèmica TecnoCampus (sgaformaciopermanent@tecnocampus.cat)

Bonificació per a treballadors d’empreses

Les hores presencials dels màsters i postgraus es poden bonificar per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (Fundae) ja sigui com acció formativa o com a permís individual de formació al tractar-se d’un curs amb títol propi d’una universitat.  En el segon cas, la quantitat bonificable per l’empresa s’afegeix al crèdit de formació que l’empresa ja disposa.

El Tecnocampus assessora en la gestió de la bonificació dels cursos: crèdit de formació contínua i els permisos individuals de formació (PIF)

 

Organitzat per:

 

 

       

 

Hi col·labora: