La Install Party és una festa en l’entorn de la tecnologia que reuneix estudiants, centres educatius i empreses per posar en comú treballs i projectes tecnològics. L’edició d’aquest curs tindrà lloc el proper 20 de febrer.

Durant tota la tarda es realitzaràn tallers de X Cut, Moon Odyssey, drons, i efectes especials amb chroma, que comptaràn amb participants i representants dels diferents àmbits tecnològics. També hi participaràn amb un estand les empreses del sector Som Energia, Eurecat i Goufone. Després de l’èxit de la passada edició, aquest any es tornarà a disputar un torneig d’e-Sports en dos jocs, en aquest cas de Brawl Stars i Fortnite, que esperem que compti amb una forta participació. 

Per altra banda es presentaràn una sèrie de Treballs de Recerca de diferents instituts del territori, que com  cada any seràn valorats i premiats.

 A nivell de centre, els diferents instituts exposaràn els seus projectes i els finalistes seràn premiats amb dues places pels campus d’estiu organitzats per Xnergic al TecnoCampus.

 La Install Party és una activitat que s’emmarca dins del moviment Xnergic, una iniciativa impulsada des del TecnoCampus per fomentar les vocacions tecnològics entre joves de 12 a 18 anys que tinguin interès per la tecnologia, o que potser encara no en tenen però volen veure què implica la tecnologia i què se'n pot arribar a fer.

Pots veure la galeria d’imatges de la darrera edició a continuació:

Install Party 2019