La Install Party és una festa en l’entorn de la tecnologia que reuneix estudiants, centres educatius i empreses per posar en comú treballs i projectes tecnològics. L’edició d’aquest curs va tenir lloc el passat 3 de maig i va reunir prop de 250 assistents.

Durant tota la tarda es van realitzar tallers de X Cut, Moon Odyssey, drons, i efectes especials amb chroma, que van comptar amb prop de noranta participants. També hi van participar amb un estand les empreses del sector Som Energia, Eurecat i Goufone. Després de l’èxit de la passada edició, aquest any s’ha tornat a disputar un torneig d’e-Sports en dos jocs, en aquest cas de Brawl Stars i Fortnite, que va comptar amb uns vuitanta inscrits. 

Per altra banda s’hi van presentar una quinzena de  Treballs de Recerca de diferents instituts del territori. L’estudiant David Díaz, de l’Institut Vilatzara, va guanyar amb un projecte d’impressió 3D de soles de sabates el concurs, dotat amb un val de 200 euros d’Amazon. També es va atorgar un reconeixement a l’estudiant Benjamí Calvillo, de l’Institut Thos i Codina, com a finalista del concurs per la creació d’un amplificador d’àudio per a guitarres elèctriques.

 

A nivell de centre, els diferents instituts van exposar els seus projectes i els dos finalistes van ser premiats amb dues places pels campus d’estiu organitzats per Xnergic al TecnoCampus.

 

La Install Party és una activitat que s’emmarca dins del moviment Xnergic, una iniciativa impulsada des del TecnoCampus per fomentar les vocacions tecnològics entre joves de 12 a 18 anys que tinguin interès per la tecnologia, o que potser encara no en tenen però volen veure què implica la tecnologia i què se'n pot arribar a fer.

Pots veure la galeria d’imatges de la darrera edició a continuació:

Install Party 2019