La Install Party és una festa a l’entorn de la tecnologia. La primera edició es va realitzar el 8 de maig de 2015, i aquest curs tindrà lloc el dissabte 27 d'abril.

La Install és una activitat impulsada per Xnergic al TecnoCampus, pensada per a nois i noies d'entre 14 i 18 anys que tinguin interès per la tecnologia, o que potser encara no en tenen però volen veure què implica la tecnologia i què permet arribar a fer. També és una activitat que implica els centres de secundària, per conèixer què s’està fent a ESO i Batxillerat a d’altres centre i què podem aprendre i compartir entre tots.

Has fet un Treball de Recerca tecnològic? Sou professors d’ESO i a la vostra classe heu fet projectes de tecnologia, basats en robòtica, domòtica, teixit intel·ligent, electrònica, software…? Veniu a mostrar la vostra feina a la Install Party 2019!

Durant tota la tarda es realitzaran tallers, xerrades o visites a les diferents propostes del Market Place. Hacking, hardware obert (Arduino, Raspberry), software lliure, YouTube… són algunes de les propostes que hi trobaràs.