JORNADA DE PORTES OBERTES

T'esperem el proper dissabte 18 d'abril de 2020, en la trobada anual per a futurs estudiants en la qual volem donar a conèixer de primera mà tota l'oferta acadèmica i les instal·lacions del TecnoCampus.

Tenim programades les sessions informatives de grau en horari de matí i de tarda, disponibles per a cada un dels nostres estudis, i en les quals el coordinador del grau resoldrà qualsevol dubte que puguis tenir. 

Resol els dubtes que puguis tenir sobre els

graus que impartim al TecnoCampus

INSCRIPCIÓ ONLINE

Recorda que les Portes Obertes s'estructuren en:

Tota l'oferta de graus en una sola jornada

Informa't en un sol dia dels 17 graus i dobles graus dels àmbits de la tecnologia, l'empresa i la salut. Titulacions oficials de la Universitat Pompeu Fabra.

El millor assessorament

Estudiants universitaris, coordinadors i personal d’administració i serveis t'ajudaran en procés de decisió, perquè triïs el grau més adequat segons els teus interessos.

Sessions informatives de cada grau

Durant tot el dia tens al teu abast sessions informatives de cada titulació, perquè en coneguis tots els els detalls abans de fer-ne la preinscripció.

Internacionalització, professionalització i emprenedoria 

T'explicarem els trets diferencials d'estudiar al TecnoCampus, en un entorn únic on afavorim la internacionaliztació, l'emprenedoria i la connexió al món professional.

Informació sobre gestió acadèmica 

Dedica una estona a informa-te de les llengües que pots aprendre al TecnoCampus, les facilitats de finançament o el procés de matrícula.

Visita a les instal·lacions

Cada 40 minuts farem visites guiades a les instal·lacions, perquè coneguis aules, laboratoris i un entorn inigualable.

Jornada de Portes Obertes 2018

 

 

PREGUNTES FREQÜENTS

Pots venir amb dos acompanyants a les sessions informatives de grau i a les visites amb qui vulguis, siguin amics o familiars.

Sí, pots anar a tantes sessions com vulguis, i si vols repetir en alguna de les sessions també pots fer-ho. Hi ha entre dues i tres sessions per grau en horari de matí i tarda.

En el moment d'inscriure't t'hem enviat el resguard de la inscripció al teu email. Si fas servir el QR el dia de la Jornada de Portes Obertes, et serà més fàcil accedir al recinte.

No cal que imprimeixis el resguard. És suficient si mostres el QR amb el teu mòbil.

Si no portes el resguard, també pots accedir a la jornada facilitant-nos les teves dades. 

Si per alguna incidència tècnica en el moment de fer la inscripció no reps la confirmació, no passa res. Facilitant-nos nom i cognom podràs accedir a la Jornada de Portes Obertes.

Si per alguna incidència tècnica en el moment de fer la inscripció el detall de les sessions informatives a les que t'has inscrit no és correcte, no passa res. Facilitant-nos nom i cognom podràs accedir a la Jornada de Portes Obertes i a les sessions que vulguis.

És preferible que facis la inscripció, per evitar aglomeracions i facilitar l’accés. Si tot i això no t’hi has inscrit, vine igualment i fes l’acreditació “in situ”.

 

Com arribar al TecnoCampus? 

Fes clic per arribar-hi amb Google Maps.

I recorda que el parking del TecnoCampus serà gratuit durant tota la jornada

 

 

 

I sempre que vulguis, pots dirigir-te al Punt d'Informació a l'Estudiant, on t'atendrem i resoldrem els dubtes que puguis tenir:

Telèfon del PIE: 93 702 32 32

 

L'horari del Punt d'informació a l'estudiant (PIE) és de dilluns a divendres de les 9 a les 14h i de les 15 a 20h.

O omplint el següent formulari

Contacta amb el Punt d'Informació a l'Estudiant

Contacta-hi