InverCreix

El programa Invercreix compta amb una xarxa de mentors formada per rellevants emprenedors, empresaris i professionals que aportaran la seva expertesa, coneixements i habilitats als projectes empresarials participants .

Els mentors mantindran dues reunions pautades amb els mentorats durant els mesos de maig i juny amb un enfocament pràctic i orientat a resultats que faciliti la transferència de coneixements i experiències i la creació de vincles i contactes que puguin tenir continuïtat a llarg termini.

Els mentors formaran part del tribunal de selecció de projectes que tindrà lloc el dia 30 d’abril a les 9:30 h

 


 

Jose Maria Pina 

Entrepreneurship Director Keiretsu Forum Barcelona.

Economics degree UB Barcelona. Master en marketing (DAF) ESADE. Product Managel Comercial en UNASA (Materias plásticas, Distribuidora de Filial de Basell y Ticona), Product Manager en AYEN (Menaje y productos de limpieza, Consumo). Senior Product Manager en AKZO NOBEL (fabricación de pinturas; 300 empleados en la filial española, Consumo). Group Product Manager en NUBIOLA INORGANIC PIGMENTS (Pigmentos inorgánicos-Sector industrial pintura & plástico). Socio Fundador y Gerente en Sistemas técnicos de Coloración S.L.-StColor.
Experto en operaciones y gestión orientada a mercado.

 


 

Jordi Petit

Socio Fundador de Vantun Corporate

Amplia experiència en Corporate Finance, Capital Risc i a l’àrea financera de start-up, pimes, multinacionals i grans empreses.
Va ser soci fundador de BPMO edigrup, responsable financer de Betne, consultor a l’àrea de Corporate Finance de KPMG, controller financer a Grup Akzo Nobel, Director d’inversions a Caixa Capital Risc i Director Financer d’Oryzon Genomics. Actualment és Soci Fundador de Vantum Corporate.

Un gestor amb experiència a rondes de finançament completades amb èxit.
Expert en fusions i adquisicions, Venture Capital, Private Equity, Finances Corporatives i Control Financer.

 


 

Ignasi Costas

Soci director Rousaud Costas Duran, SLP

Lidera la división de negocio del bufete orientada a Start-ups és experto en propiedad industrial, start-ups tecnológicas, biotecnología, software, internet, transferencia de tecnología público-privada, y esta orientado a resolver todas las nuevas necesidades que surgen en torno al llamado ecosistema emprendedor.
Experto en negociación con inversores privados y capital riesgo, acuerdos entre socios y promotores y formulas para atraer, retener y motivar el talento en empresas con reducida capitalización. 


 

Jordi Mercader

Soci director de mercaconsult i mercadigital

Business Angel, emprenedor i empresari. Fundador i ex-conseller d’una Societat de Capital Risc.
Actualment participa en una companyia de realitat augmentada, una empresa d’internet, una societat d’inversions i dues consultores, una de rrhh especialitzada en recerca de talent per start-ups i una de marketing digital.
Professor de vàries Universitats en àrees com emprenedoria, estratègia i finançament

 


 

Núria Bosch

Socia fundadora de Growth&Sustainability.

Los últimos 6 años los ha dedicado al Private Equity en Baring PE Partners, como Investment Director. Previamente desempeñó el cargo de responsable de las líneas de Financiación de la Innovación y de Emprendeduría en el CIDEM (ACC10 actualmente).
Áreas de experiencia:
Negociación, Creación de valor para el accionista y su medición (valoración de empresas), Finanzas corporativas, Venture capital, Private Equity.

 


 

Alex d’Espona

Coordinator at BUSINESS ANGEL NETWORK CATALUNYA ( BANC)

Management of the first Business Angel Network in Catalunya with the mission of raising capital and developing business contacts for start-up companies, seed projects and early stage entrepreneurs.

 


 

Isabel Jiménez

Empresaria, Presidenta a SLS International Inc. i Consellera Delegada a MVD Invest Group S.A.

Acumula més de 15 anys d'experiència a la creació i direcció d'empreses a Europa, Amèrica del Nord i Llatinoamèrica, projectes de consultoria i coaching empresarial al sector serveis.

A més de la seva activitat professional, ha col·laborat durant més de deu anys com a professora associada de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Ha presentat comunicacions en nombrosos congressos internacionals i participat en diversos simposis. Així mateix, és membre del comitè directiu de la Federació Espanyola d'empreses de Globalització, Internacionalització, Localització i Traducció (FEGILT).

Isabel Jiménez compta amb un Màster en Govern Corporatiu per a Consellers i Alta Adreça per l'EADA, Màster en Adreça d'empreses i Màrqueting per la UNED, i és llicenciada en Traducció, esment Economia i Dret Internacional per la Universitat de Ginebra.

Àrees d'experiència: Internacionalització, Estratègia Empresarial

 


 

Ricard Bonastre

Director general de emagister.com

Llicenciat en Filosofia per la UB i MBA per La Salle-URL.
Entre el 2001 i el 2007 va ser gerent de la Politècnica de Mataró i director general del Tecnocampus Mataró-Maresme.Posteriorment emagister.com, un portal de formació present en 11 pasos i del que és director general i accionista.
Té una àmplia experiència docent en BSM-UPF, ESADE, Fundació UPC, IL3. Actualment és coordinador de projectes del Master Universitari en Emprenedoria i Innovació del Tecnocampus Mataró

Àrees d'experiència: Estratègia, Models de negoci, Internet.

 


  

Lluis Pareras

Gerente del Área de Innovación y Tecnología del Colegio Oficial de Médicos y directordel Fondo de Capital Riesgo Healthequity.

En el ámbito académico ejerce como profesor de diversas escuelas de negocios (IESE, ESADE, EADA, UPC) y es autor de varios libros, entre los que se encuentran "Innovar y emprender en el sector sanitario" (2008) o "Capitalismo 2.0, el poder del ciudadano para cambiar el mundo" (finales 2010).

 


 

Oriol Sans

Director of Financing Division at ACC1Ó

 Broad experience in all aspects of funding early-stage companies, accounting and financial management.

Direct experience with venture capital, entrepreneurial environment, government agencies and financial consulting.
Interested in investing in innovative early-stage startups.

Specialties:Venture capital, business angels, BAN, informal venture capital, financing sources, early stage financing, investors forum, investment readiness, co-investment, entrepreneurship, business plans, regional development, ...