• 1
  VANESA ALARCÓN - Aspectes legals de la startup

  Llicenciada en dret a la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un Màster en Priopetat Intel·lectual i noves tecnologies a ESADE, es dedica a assessorar a empreses i startups relacionades amb les noves tecnologies.

  Co-fundadora del desptatx Avatic Abogados, realitza funcions de mentora i assessora de startups per a diferents entitats i empreses. Membre de la secció de Propietat Intel·lectual i Drets d'Imatge de Col·legi d'Advocats de Barcelona. 

 • 2
  IGNASI CAVALLÉ - Màrqueting i comunicació

  CEO de l'Agència Mediaclick. Especialista en desenvolupar estratègies de màrqueting online i digital. La seva experiència i formació li permeten aportar una visió molt orientada al màrqueting i a la consecució de resultats. Com CEO de Mediaclick ha tingut l'oportunitat de treballar per a clients com Garmin, Würth o JAZZTEL. Molt enfocat a l'entorn mobile, ha creat una nova marca anomenada La meva6Mobile, la qual cobreix totes les necessitats Mobile de l'empresa, desenvolupament de model de negoci mobile, desenvolupament d'Apps i mobile màrqueting.

 • 3
  ROC FAGES - Design Thinking

  Co-fundador de ARM1314, Bee&Butterfly y Cink Shaking Business. Actualment també és partner i desenvolupada un negoci per a  100x100.net. Treballa en projectes d'innovació, estratègies, digitalització i emprenedoria des de fa más de 15 anys. 

  Ha participat en projectes de consultoria estratègica i de comunicació amb el Grupo Lavinia i amb el think-tank Infonomia.com

 • 4
  PEDRO OLIVARES - Lideratge, motivació i treball d'equip

  Coach, Speaker i Formador. Amb més de 15 anys d'experiència en desenvolupament organitzacional, formació de competències directives i iniciativa empresarial. Expert en gestió del canvi, dinàmiques de grups, emprenedoria i oratòria.

  Al 2011, co-fundà Salto con Red, una consultora experta en el desenvolupament i impuls de Talent directiu i empresarial. 

 • 5
  AMPAI GIMFERRER - Habilitats comunicatives

  Co-fundadora de Coaching of Pirates. Emprenedora, senzilla i propera, amb una sensibilitat extraordinària que fa que immediatament generi connexió amb les persones. La seva cara sempre dibuixa un somriure quan es tracta de treballar en el que li apassiona i és la seva vocació: el desenvolupament personal i professional. Amb una experiència de vida i professional molt intensa, Ampai aconsegueix impulsar al canvi a moltes persones, sense importar edat i metes a aconseguir. I es que quan es treballa des de l'experiència, el canvi es converteix en realitat.

 • 6
  RAQUEL CABALLERO - Negociar i resoldre conflictes

  Fundadora de Emotional Tuner. Responsable d'estratègia en Thinking Heads. Directora de June&Jane Gallery i Directora de Comptes Socials en Grup ENA PALATAL de Comunicació. Formadora en Intel·ligència Emocional tant a l'àrea educativa, empresarial com a social. Conferenciant en temàtiques relacionades amb la Intel·ligència emocional i la inserció soci-laboral. Especialitzada a l'àrea d'emprenedors, àrea social, educativa, així com l'àmbit de la dona.

 • 7
  JAVIER FUENTES - Lean Startup I

  Consultor durant més de 8 anys en el sector de la Seguretat i la Defensa, al 2013 va fundar Codeback Software, un estudi especialitzat de desenvolupament softwatre. L'any 2015 va crear Blabelia, la plataforma d'economiia col·laborativa que connecta alumnes i professors d'idiomes de tot el món. Actualmente, és CEO i fundador de Swip, una app per automatitzar compres online.

 • 8
  NESTOR GUERRA Lean Startup II

  Emprenedor, mentor i professor. Amb més de deu anys d'experiència en la innovació, el desenvolupament i la gestió de negocis tecnològics en sectors de defensa, espai i investigació.

  Director de serveis en Agilent Technologies Spain (ex-Hewlett Packard) durant quatre anys. Actualment és CEO i confundador de Intelligent Experience Consulting (iec) empresa dedicada al desenvolupament de solucions software basades en el cloud.